Corolla a LPG
- radys03
- Věčnej rejpal
Doporučím Ti hlavně ať to nemáš daleko! Po namontování musíš za cca 1500km na revizi + několikrát na doseřízení. Já byl na doseřízení 4x a pořád to nebylo ono. Až při garančce po 15tkm mi to doladil ke spokojenosti. Může se stát, že se trefí na poprvé, ale v opačném případě se můžeš dost najezdit jako já...
Určitě stojí za úvahu kolik najezdíš. Já mám spotřebu v létě cca 8L/100km(jezdím s nákladem +- 400kg) a v zimě 8,5-9L/100km. Nenaloženej se dostávám i na hodnotu 7,3-7,5L/100km. LPG běžně tankuju 16,90kč za L. Spočítej kolik km musíš najezdit, aby se ti to vyplatilo...
Ps. na podzim jsem v autoplyn bylany (nedaleko Chrudimi) a tam měli akci na montáž. Cena byla na corollu 23500kč myslím že šlo o zařízení STAG 300 neb tak nějak. Kdyby něco, klidně se ptej
.LPG mám v corolle více jak rok a jsem maximálně spokojený
Určitě stojí za úvahu kolik najezdíš. Já mám spotřebu v létě cca 8L/100km(jezdím s nákladem +- 400kg) a v zimě 8,5-9L/100km. Nenaloženej se dostávám i na hodnotu 7,3-7,5L/100km. LPG běžně tankuju 16,90kč za L. Spočítej kolik km musíš najezdit, aby se ti to vyplatilo...
Ps. na podzim jsem v autoplyn bylany (nedaleko Chrudimi) a tam měli akci na montáž. Cena byla na corollu 23500kč myslím že šlo o zařízení STAG 300 neb tak nějak. Kdyby něco, klidně se ptej

aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- Tequila
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj díky za odpověď.Spočítané to samozřejmě mám. Řešil jsem , že bych koupil jiné auto, ale když jsem viděl co je na trhu tak corollu nechavam a jde do plynu. Už jsem měl Felicii na Plyn 320tis. Mam najeto na corolle 190tisic. ale zitra si jedu pro záložní motor se 100tisíci. (co kdyby), takže teď jen sehnat odbornou a levnou montáž. Jsem z Příbrami cca okolí Prahy kdekoli.
To auto je fakt výborný. Nerezne ! a jezdí pořád stejně.
To auto je fakt výborný. Nerezne ! a jezdí pořád stejně.

BACK IN BLACK
- radys03
- Věčnej rejpal
jo zobrazování stavu nádrže mě tak trochu s*re. Když mám najeto 220km tak už na mě svítí rezerva. Přitom najedu na nádrž cca 400-450km(možná i víc). Servisák mi ukazoval kde se to ladí. Prej at si to doladím tak, jak mi to bude vyhovovat 

aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
to nastavenie ukazovatela paliva je dost babracka .. lahsie sa to ladi ked je to na PC, natankovanych presne tolko litrov kolko clovek chce mat aby mu zacala svietit rezerva a jeden krici co vidi na PC a druhy nastavuje a v spravnej pozicii tam kvapne trochu sekundoveho
zalezi to vsak asi aj od systemu a nadrze
inac ten stag co mas je celkom fajn splynovac, frajerka ho ma v honde ale raz za cas sa to rozladi a treba to znova nastavit a doladit mapy
a tie problemy, ktore maju niektore auta so zdochnutim na volnobehu .. da sa to riesit ale skor u drahsich splynovacov napr. BRC, tam sa daju nastavit urcite veci tak aby to nezdochynalo
inac u vas v CR to funguje ako so zapisovanim lpg do technickeho preukazu? mozte si namontovat akykolvek system v odbornej dielni a ten vam bez problemov za poplatok zapisu? alebo je to ako u nas postavene na hlavu

zalezi to vsak asi aj od systemu a nadrze
inac ten stag co mas je celkom fajn splynovac, frajerka ho ma v honde ale raz za cas sa to rozladi a treba to znova nastavit a doladit mapy
a tie problemy, ktore maju niektore auta so zdochnutim na volnobehu .. da sa to riesit ale skor u drahsich splynovacov napr. BRC, tam sa daju nastavit urcite veci tak aby to nezdochynalo
inac u vas v CR to funguje ako so zapisovanim lpg do technickeho preukazu? mozte si namontovat akykolvek system v odbornej dielni a ten vam bez problemov za poplatok zapisu? alebo je to ako u nas postavene na hlavu
- radys03
- Věčnej rejpal
vejfuk tam klidně nech! Já jsem to měl úplně stejné... zajeď tam, kde Ti to montovali ať to řádně seřídí. Já tam byl snad 3x než jsem se dostal na rozumnou spotřebu. Pak mi jeden místní uživatel poradil, jak se dá spotřeba doladit v pohodlí domova
, ale s tímto zajeď na "reklamaci".

aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG