Vůle řízení? vibrace při záběru E12
No tak ja mam verso rv. 2002 1,6 vvti najeto 137000 a mam rovnaky problem. Najprv som si myslel ze to je brzdami pretoze ked som zabrzdil a potom sa rozbiehal tak sa mi zdalo ze to robi menej. Ak som isiel kludne bez brzdenia a brzdy sa ochladili tak to bolo citelnejsie. Brzdy boli v zalostnom stave (to som vedel uz pri kupe). Bolo potrebne vymenit vsetky 4 kotuce aj vsetky brzdove dosticky. Po vymene to robi menej ale stale je to niekedy citit. Zastavil som sa v autorizovanom servise v BA nech sa na to pozru. Po skusobnej jazde s mechanikom a preberacim technikom ich odpoved bola ze su to kriticke otacky motora a bude to tam citit stale, ze podla toho prejavu nevedia co by tam mali opravovat a ze to mam sledovat a ze keby sa to zhorsilo tak sa mam zastavit.
Len otazka ze ak by to boli kriticke otacky motora tak preco je to citit len na 2 ci 3 stupen? Robi to na vsetkych vvti motoroch? Nemoze to byt nieco este s tymi kolesami? resp. naboje alebo nieco take? Hadzanie novych kotucov som este nemeral ale pravdepodobne sa k tomu dostanem bo do servisu pojdem este doriesit zadne prave koleso lebo sa oproti ostatnym zohrieva omnoho viac. Uvitam kazdy napad. HAWK
Len otazka ze ak by to boli kriticke otacky motora tak preco je to citit len na 2 ci 3 stupen? Robi to na vsetkych vvti motoroch? Nemoze to byt nieco este s tymi kolesami? resp. naboje alebo nieco take? Hadzanie novych kotucov som este nemeral ale pravdepodobne sa k tomu dostanem bo do servisu pojdem este doriesit zadne prave koleso lebo sa oproti ostatnym zohrieva omnoho viac. Uvitam kazdy napad. HAWK