Dnes som pochopil, ako málo stačí, aby tak komplikovaný stroj, akým "AUTO" je,,,, ostalo, tam kde ste ho nechali v predchádzajúci večer.
Skrátka:
Dnes otočím kľúčom aaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................""""nič""""
motor naskočí, auto beží, ale tma ako v hrobe:prístrojovka, smerovky, okná, klíma, rádio, vyhrievanie, atd atd atd ani ukazovateľ, KM, času, ani otáčkomer, ani rýchlomer atd.........okremXXXXXXXXXXXXXXX
svetiel a výstražných 4smeroviek a centrál.
Najprv som si myslel , že je to vtip, ale ked som sa pohol a prešiel bez možnosti brzdových svetiel, a nefunkčných smeroviek, pocítil som krutosť reality.
Hlavne vonku 27°, (v BA ), ale ešte že existujú 2veľké križovatky, kým dôjdem do PPC-TEAM, (viem, že existujú na nich rozne hodnotenia, ale budiš) bol to najbližší servis, ) a bez ohlásenia ma hned po 7min čo som to zistil ihned prijali.
Technik, sa stým babral od 14:06-15:12hod, a výsledok prasknutá poistka pod prístrojovkou na strane vodiča , je to v ľavom RADE 5 zhora (5A).
A ešte jedna dalšia,(cigaretový zapaľovač)................
Vyriešené, trpchu stresu , ale za 28€ prečo nie(:
NO................myslíte, že je to normálne?že auto nepúšťalo žiaden prúd do kabíny vozidla?
technik sa ma spýtal na tú nabíjačku k GPS.A presne tá nebola origo, ale nejaká china.
Čo si o tom myslíte, čo to mohlo spôsobiť.
Uznávam........mal som menej stresovať, a ako prvé skontrolovať poistky, ale možno týmto príspevkom pomôžem niekomu inémo s podobným "zážitkom"
Majte sa.....