předem dík

A jak poznám zda mám na autě bixenony nebo normální xenony?das80 píše:Budem kupovat SK SOL, kde je rozdiel oproti Luna v diskoch - SOL ma 17/225 (čo je na 91kw zbytočné podľa mňa), v interiéri je koža/alcantara/imitácia dreva (hm) a svetlá sú bixenóny a o tie mi hlavne ide, pretože jazdím veľa v noci a v šere. Tiež ma zaujíma sedenie, pri nábehu cca 60tkm ročne je to dosť kritický parameter.
xenony - dálkovy svítí žlutě - klasická žárovkastani píše:A jak poznám zda mám na autě bixenony nebo normální xenony?das80 píše:Budem kupovat SK SOL, kde je rozdiel oproti Luna v diskoch - SOL ma 17/225 (čo je na 91kw zbytočné podľa mňa), v interiéri je koža/alcantara/imitácia dreva (hm) a svetlá sú bixenóny a o tie mi hlavne ide, pretože jazdím veľa v noci a v šere. Tiež ma zaujíma sedenie, pri nábehu cca 60tkm ročne je to dosť kritický parameter.
jj, ale tak podla mna T25 nemali Bixenony...extremehany píše:
xenony - dálkovy svítí žlutě - klasická žárovka
bixenony - dálkovy svítí stejnou barvou jak potkávačky - většinou bíle 4300 k
Ma niekto priamu skusenost Luna-Sol?, bolo by to velmi uzitocne pri mojom rozhodovani. Vopred vdaka.das80 píše:Budem kupovat SK SOL, kde je rozdiel oproti Luna v diskoch - SOL ma 17/225 (čo je na 91kw zbytočné podľa mňa), v interiéri je koža/alcantara/imitácia dreva (hm) a svetlá sú bixenóny a o tie mi hlavne ide, pretože jazdím veľa v noci a v šere. Tiež ma zaujíma sedenie, pri nábehu cca 60tkm ročne je to dosť kritický parameter.