Zadní vzpěry 7G
vzpěra
Jsem rád, že jste spokojení.
Jenom ještě jedna technická poznámka: dejte si velký pozor, aby se vzpěry na čepu ( šroubu ) volně otáčely!!!!
Pokud by došlo třeba k samovolnému utažení šroubu a tím se vzpěra nebude otáčet, hrozí její zlomení.
100% jistota je šroub "poheftovat" v držáku elektrikou.
Jenom ještě jedna technická poznámka: dejte si velký pozor, aby se vzpěry na čepu ( šroubu ) volně otáčely!!!!
Pokud by došlo třeba k samovolnému utažení šroubu a tím se vzpěra nebude otáčet, hrozí její zlomení.
100% jistota je šroub "poheftovat" v držáku elektrikou.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jsem to prošvihl. Tichá závistHBOSS píše:V klidu,on je nasranej,že neobjednalzejdy píše:No na rejpaly jsem čekal......Petan-7g píše:2 cm u vzpery = 10 cm na konci, jsem zvědavej, kdo první si tam bude zavěšovat provázek, aby na parkovišti neskákal jak lojza pro dveře od kufru )))
Já mám průměrnou výšku a na zavírací madlo v pohodě dosáhnu.
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V pátek namontovaný a taky spokojenost, konečně to pořádně drží, díky!
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
konečně trochu začíná zima a kufr zas leží Minulou objednávku jsem prošvihl, když jsem byl na horách. Nicméně jak tu někdo psal, že dal na 6g vzpěry z oktávky I. KOMBI!!, jde to i na 7g, jsou jen trochu kratší:
Dával jsem Meyle, které mají 550N, kufr se spoilerem v pohodě udrží i s deklem, jen jdou sami nahoru trochu později než je na videu někdy dřív ve vláknu. Časem uvidím co vydrží.. Možná by byla lepší volba vzpěry na Roomster, které jsou malinko delší a silnější(ale potřeba ověřit zda pasují)
Dával jsem Meyle, které mají 550N, kufr se spoilerem v pohodě udrží i s deklem, jen jdou sami nahoru trochu později než je na videu někdy dřív ve vláknu. Časem uvidím co vydrží.. Možná by byla lepší volba vzpěry na Roomster, které jsou malinko delší a silnější(ale potřeba ověřit zda pasují)
Celica 1.8 VVT-i 2001
Mohu potvrdit , že vzpěry z fabie I jsou fakt ideální alternativa.
Montáž je opravdu jednoduchá a vzpěry me stály asi 380,- .
Síla vzpěry je 600N a rozměr je 440mm je asi o 2 cm delší než originál ale aspon se kufr zvedá trošku víš a už nehrozí, že trefíte spodní ostrej rožek, myslím, že to se stalo každýmu
Montáž je opravdu jednoduchá, kdyby někdo chtěl poradit , stačí napsat SZ a sevším poradím jak to tam dostát.
Montáž je opravdu jednoduchá a vzpěry me stály asi 380,- .
Síla vzpěry je 600N a rozměr je 440mm je asi o 2 cm delší než originál ale aspon se kufr zvedá trošku víš a už nehrozí, že trefíte spodní ostrej rožek, myslím, že to se stalo každýmu
Montáž je opravdu jednoduchá, kdyby někdo chtěl poradit , stačí napsat SZ a sevším poradím jak to tam dostát.
vzpěry
Tak nevím kde hledáte zadní vzpěry ale já dnes kupoval funglovky LESJÖFORS přímo na Cecilku 7g za cenu 700ks
CECILKA T23 1.8VVTi ROK 4/2000
NISSAN MICRA 1.2 r.v.89
CHRYSLER EAGL TALON (ECLIPSE)2.0GTi r.v.1990 RODINÝ MAZEL.
NISSAN MICRA 1.2 r.v.89
Re: vzpěry
Myslím,že by zajisté zajímalo všechny kdes je takhle sehnalhorajs píše:Tak nevím kde hledáte zadní vzpěry ale já dnes kupoval funglovky LESJÖFORS přímo na Cecilku 7g za cenu 700ks
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
vzpěry
To víš ja jsem takovej činorodej človíček co se týká aut.Jinak od kamaráda co má autodíly z Polska a je to Polák.To víš tam mají ruzné sklady.Nabízel mě i za 900kč/ks ale to se mě zdálo dost tak jsem ho nechal hledat asi ve 3 skladech a našel tyhle za 700kč.Je fakt že na nich je 460N ale jsou to přímo na Cecilku 7g žádný dodělávání nebo předělávání.Nevím kolik mají originály z fabriky nikde jsem to na vzpěře nenašel.
CECILKA T23 1.8VVTi ROK 4/2000
NISSAN MICRA 1.2 r.v.89
NISSAN MICRA 1.2 r.v.89