nejde o to jak rychle jede, ale důleité je za jak dlouho té rychlosti dosáhneMr.JT píše:zaujímavé hodnoty keď yaris 1.0 4 valec ide podľa tachometra nasledovne:Roman Jašek píše:Ano ano, někdy se k těmto hodnotám blízce přibližuju. Sem tam je potřeba tu zkondenzovanou páru z toho výfuku dostat venztnext píše:Toto dovoluje nanuál "závodníkům" a jim podobným:
Maximální povolené rychlosti
Při nájezdu na dálnici nebo při předjíždění může být potřebná maximální akcelerace. Dbejte na to, abyste dodrželi následující maximální povolené rychlosti jednotlivých rychlostních stupňů:
Motor 1ZZ–FE (1.8/95)
rychlostní stupeň km/h
1 51
2 95
3 139
4 176
1 - 48
2 - 89
3 - 135
4 - 160
)
Pavouky jsem už vyháněl,ale zatim nicwrc50 píše:Jo,jo je třeba vypálit pavouky já jsem dostal služební Fabii 1.4 16V a auto bylo neskutečně líné - jezdila s ním žena - tak jsem ji vzal pod krkem a potom chodila jako z praku jen prvních 14 dnů mě jaksi spotřeba neklesla pod 10 litrů holt něco je za něco
Autíčko nepujčímm5t píše:Tenhle motor evidentně zlenivěl, potřebuje rozproudit a rozhýbat ztuhlé kloubyNa půl roku půjčit nějakému divochovi s čerstvým řidičákem co všude musí být první a pokud to nerozfláká tak se nebudeš divit jak autí ožije
Jak nestačí?,kde nestačí?, před kapotou se mi motá furt nějaký monták,ani pedál neprošlápnu na doraz protože už musím brzdit, když to šlápnu na doraz tak si říkám že je asi zase přestupný rok, být koníkem pod kapotou a furt mi někdo tahá za opratě tak se na to vyse..u. Kolem 3-tisíc otáček stačí na cokoliv, výše je to už závoďácký režim a s režimem sport už krotím kobylky abych nepřišel o papíry. 1,8-smička v T27 je neskutečně vymazlená a vyladěná bez turba pro provoz který stačí a hlavně nepapá - zima plusmínus 7 a léto 6,6 l na sto. Z 90-ti procent jedu v rozmezí 1000-2000 ot, 6 tisíc si nevzpomínám a 5tisíc nevím jestli bylotabika píše:... ale trochu mě překvapuje že tech tvejch 108kw na to auto nestačí....
Jaj se omlouvám,ale kadel psal že to má líný.Tak jsem se ho na to chtěl optat.m5t píše:Jak nestačí?,kde nestačí?, před kapotou se mi motá furt nějaký monták,ani pedál neprošlápnu na doraz protože už musím brzdit, když to šlápnu na doraz tak si říkám že je asi zase přestupný rok, být koníkem pod kapotou a furt mi někdo tahá za opratě tak se na to vyse..u. Kolem 3-tisíc otáček stačí na cokoliv, výše je to už závoďácký režim a s režimem sport už krotím kobylky abych nepřišel o papíry. 1,8-smička v T27 je neskutečně vymazlená a vyladěná bez turba pro provoz který stačí a hlavně nepapá - zima plusmínus 7 a léto 6,6 l na sto. Z 90-ti procent jedu v rozmezí 1000-2000 ot, 6 tisíc si nevzpomínám a 5tisíc nevím jestli bylotabika píše:... ale trochu mě překvapuje že tech tvejch 108kw na to auto nestačí...., tisícovka je tak akorát pro obec a 2 tisíce mimo obec je už se strátou kytičky od polišů
Zasa jeden co jazdi na tocak. Chlope vies co je vykon a moment ? Zistit.extremehany píše:mnohem důležitější než kilowatty je práývě kroutící moment a jeho průběh neboli newton metry označovaný Nm.
Co myslíš tím že něco nemaká?? Fakt mě příjde zvláštní že ti to tak tahá už od 3000ot tam mě právě začíná takovej ten zvláštní moment že šlapu a ono nic a na 3500ot mě trochu vybruje plynovej pedál,dost nepříjemnýztnext píše:Ono stačí a slušně s tím pohne i těch 95 kW. Jen vše musí makat tak jak má.tabika píše: ...mě překvapuje že tech tvejch 108kw na to auto nestačí..