Impotence Toyoty

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
johny2000
Manager Týmu

Impotence Toyoty

Příspěvek od johny2000 »

Nemůžu si pomoci, ale přijde mi, že to co toyota předvádí v modelové nabídce tento rok, je projevem naprosté mozkové impotence.

U versa je to vidět asi nejlépe. Zruší výbavu Active (která měla snad vše, co normálně řidič potřebuje) namísto ní dají výbavu SKY, která má akorát obrazovku a to bez navigace a střešní okno.

Já k životu na dlouhé cesty potřebuji spíše tempomat než facebook v autě. Pochopím to v novém Yarisu, kde chtějí cílit na mladé lidi ale ve Versu? Je tu někdo, kdo by dal přednost výbavě sky před Active?
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak to mas urcite pravdu. mozno ze idu podla zaujmu zakaznika, ale nie zakaznika v danej republike ale vacsiny ako takej. inak povedane ina mentalita-naroky su tu a ine na zapade apod.a to sa potom odrazi aj vo vybavach
Obrázek
miv
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Impotence Toyoty

Příspěvek od miv »

nazdar už kolegové .....
Mám Verso Active 2D 6 dní a jsem naprosto unešen po všech stránkách. Jen vám dávám max za pravdu, že někdo v Toyotě šlápnul vedle co se nabídky výbavy týká. Dalo mi opravdu hodně práce koupit 9.3. 2012 nový model Active. Byl jsem už smířený se Sky, ale něco mě v poslední sekundě donutilo sednout na tel. a povedlo se. Kdybych vzal Sky, nadával bych si denně že nemám tempomat, že příčníky musím přivírat do dveří a toho nebe nad hlavou bych si stejně coby řidič neužil. Je to nádherné prostorné a praktické auto. A na diesel opravdu velmi živé.
m.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

blahozelam k novemu autu a k toyote zvlast. co sa tyla vybavy-ja sice mam zaklad a napriek tomu som spokojny. a postupne si to davam dorabat-nie cez toyotu. co sa tyka diesel a zrychlovania-uz to nie je co byvalo a k dieselom sa uz davaju turba or kompresori a autu to dava dynamiku.
Obrázek
kastve
Člen Týmu

verso

Příspěvek od kastve »

gratululem ti k versu, musím souhlasit s předešlými příspěvky. Výbava Active byla ideální, jsem rád, že ji mám, obsahuje vše potřebné, jediná věc, která schází, jsou bi-xenony. Nevím, proč již není v nabídce, výbava Sky je krokem zpět.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

vcera som sa dozvedel ze to nie je vymysel toyoty ako vyrobca ale importera pre SR a CR - teda Prahy. co si a a ku si vybavu objedna-taka sa bude vyrabat. vsetky vycitky treba smerovat tam
Obrázek
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

To tam rozhoduje nějaký cool blb, který o autech a co dělají auta autami ví úplný kulový. Beztak má naprosto cool oblečení, Ipod..... dement
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

vsak to ked sa nieco riesi od stola. a pritom staci urobit aspon anketu medzi zakaznikmi ze co preferuju v aute, aku vybavu. ked nie uz anketu tak aspon historiu predaja s akymi vybavami
Obrázek
Michal42578
Člen Týmu

Příspěvek od Michal42578 »

To je dobrý. To je pro mě tedy opravdu novinka, kterou se zde dovídám. Já myslel, že je stále aktivní ta verze Aktive, kde bylo opravdu všechno a stačilo si vybrat jen barvu. Já mám Verso ještě ten starší model, který byl ve verzi femily a ta byla podobná jako verze Aktive. Pokud to nyní zrušili, nechápu to. Vždyť to měli vymakané a naprosto O.K.
Odpovědět

Zpět na „Verso“