Nemůžu si pomoci, ale přijde mi, že to co toyota předvádí v modelové nabídce tento rok, je projevem naprosté mozkové impotence.
U versa je to vidět asi nejlépe. Zruší výbavu Active (která měla snad vše, co normálně řidič potřebuje) namísto ní dají výbavu SKY, která má akorát obrazovku a to bez navigace a střešní okno.
Já k životu na dlouhé cesty potřebuji spíše tempomat než facebook v autě. Pochopím to v novém Yarisu, kde chtějí cílit na mladé lidi ale ve Versu? Je tu někdo, kdo by dal přednost výbavě sky před Active?
Impotence Toyoty
- miv
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Impotence Toyoty
nazdar už kolegové .....
Mám Verso Active 2D 6 dní a jsem naprosto unešen po všech stránkách. Jen vám dávám max za pravdu, že někdo v Toyotě šlápnul vedle co se nabídky výbavy týká. Dalo mi opravdu hodně práce koupit 9.3. 2012 nový model Active. Byl jsem už smířený se Sky, ale něco mě v poslední sekundě donutilo sednout na tel. a povedlo se. Kdybych vzal Sky, nadával bych si denně že nemám tempomat, že příčníky musím přivírat do dveří a toho nebe nad hlavou bych si stejně coby řidič neužil. Je to nádherné prostorné a praktické auto. A na diesel opravdu velmi živé.
m.
Mám Verso Active 2D 6 dní a jsem naprosto unešen po všech stránkách. Jen vám dávám max za pravdu, že někdo v Toyotě šlápnul vedle co se nabídky výbavy týká. Dalo mi opravdu hodně práce koupit 9.3. 2012 nový model Active. Byl jsem už smířený se Sky, ale něco mě v poslední sekundě donutilo sednout na tel. a povedlo se. Kdybych vzal Sky, nadával bych si denně že nemám tempomat, že příčníky musím přivírat do dveří a toho nebe nad hlavou bych si stejně coby řidič neužil. Je to nádherné prostorné a praktické auto. A na diesel opravdu velmi živé.
m.
verso
gratululem ti k versu, musím souhlasit s předešlými příspěvky. Výbava Active byla ideální, jsem rád, že ji mám, obsahuje vše potřebné, jediná věc, která schází, jsou bi-xenony. Nevím, proč již není v nabídce, výbava Sky je krokem zpět.
-
- Člen Týmu
To je dobrý. To je pro mě tedy opravdu novinka, kterou se zde dovídám. Já myslel, že je stále aktivní ta verze Aktive, kde bylo opravdu všechno a stačilo si vybrat jen barvu. Já mám Verso ještě ten starší model, který byl ve verzi femily a ta byla podobná jako verze Aktive. Pokud to nyní zrušili, nechápu to. Vždyť to měli vymakané a naprosto O.K.