dvojliter od BMW nahradi 2.0 a 2.2 D-CAT

kto bude menit?
Politika.KarlosCZ píše:krast tak aby te nechytiliredik007 píše:tak tak, nad subaru rozmyslam aj ja, ale hold kde zobrat prachy a nekradnut?![]()
Neumi ? Kdyz toyota delala diesely, tak v BMW jeste neznali kolo. Ja vim, je to prehnany, ale je to tak. Naftaky od BMW jsou na tom se spolehlivosti cca stejne jako naftaky od toyota, takze zadna vyhra to nebude.kadel píše:konecne si toyote priznali, ze diesely neumi. Ted jim to bude treba i jezdit.
Samozrejme jsem to psal s nadsazkou a nenapadlo me, ze to nekdo vezme doslova. Nicmene v rodine jsme meli dva 2,0 D4D 85 kW, oba se srali (jeden se jeste sere, mojeho jsem se zbavil), tady na foru s tim motorem maji taky hodne problemy a o D-CATu ani nemluvim. Je mozny, ze uz to vsechno vychytali, ale ja uz bych si diesel od Toyoty nekoupil, a to kdyz jsem kupoval auto, byl diesel o 30000 drazsi, takze docela zanedbatelnej rozdil proti cene novyho auta.mrazik píše:Neumi ? Kdyz toyota delala diesely, tak v BMW jeste neznali kolo. Ja vim, je to prehnany, ale je to tak. Naftaky od BMW jsou na tom se spolehlivosti cca stejne jako naftaky od toyota, takze zadna vyhra to nebude.kadel píše:konecne si toyote priznali, ze diesely neumi. Ted jim to bude treba i jezdit.
Takte prosim priste vice myslet, mene psat.