Kandry vyhrál 1. cenu
  Kandry vyhrál 1. cenu   pojistka v hlavní skříni v motoru 15A k.o. (teď je otázka jako proč odešla, nebo že by jen tak po 22 letech? Těžko říct, každopádně mam náhradní sadu, po ruce kdyby náááhodou. PS: ten kapající olejíček pořád kape, jak jsem se před chvílí přesvědčil, kape to u levýho kola z nápravy... pořád ze stejnýho místa, to se bude řešit v pátek... podivný, je možný že je to růžový chladivo, ale nevim. Teď je čas na pivko
  pojistka v hlavní skříni v motoru 15A k.o. (teď je otázka jako proč odešla, nebo že by jen tak po 22 letech? Těžko říct, každopádně mam náhradní sadu, po ruce kdyby náááhodou. PS: ten kapající olejíček pořád kape, jak jsem se před chvílí přesvědčil, kape to u levýho kola z nápravy... pořád ze stejnýho místa, to se bude řešit v pátek... podivný, je možný že je to růžový chladivo, ale nevim. Teď je čas na pivko   ps: nesvítil check engine kontrolka... já si toho ani nevšim, protože sem byl fakt rozrušenej... ale když nesvítí check engine při zapalování, dělá to tahle pojistka, já se věnoval oleji převážně
 ps: nesvítil check engine kontrolka... já si toho ani nevšim, protože sem byl fakt rozrušenej... ale když nesvítí check engine při zapalování, dělá to tahle pojistka, já se věnoval oleji převážně  
příště až pojedu kolem řitky tak budu mít asi silně staženou řiťku
 bojim bojim
 bojim bojim

otázka je co čekalo jako dál za řitkou... prostě 6. smysl ve snu mi prozradil že mam něco čekat, překvápko... moc hustý, moooc psycho
 otázka je co čekalo jako dál za řitkou... prostě 6. smysl ve snu mi prozradil že mam něco čekat, překvápko... moc hustý, moooc psycho nebo ne? Electro mega shock
  nebo ne? Electro mega shock ale žárovky nevedu
 ale žárovky nevedu