A čistou náhodou se tlačítko zasekne a motor bude mít otevřené spalování jako u Henkelu já nevím plameny z výfuku a rozmazané boční okýnka ale tak určitě je to originalita a učinek si opravdu nedokážu představit protože u mých aut se zrychlení dostaví při jedničce do 20km/h (ford focus TDI a fabia HTP )
nitro je prdel a ty ksichty řidičů závodníků v tdi když ve 180 začneš foukat a během 4-5s jsi na 240 tak to by stalo za to fotit. nikdo z nich už se tě předjet nepokusí
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kubrt píše:
Vzpominam si Libora jak rikal. "Vole to je jako kdyz jedes rychle a najdnou te neco kopne do prdeleobrovskou botou"
tak kdy už mě v tom konečně svezeš??
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
to se tu ta diskuze o swapu zajímavě vyvinula
hm, ale aspoň mám do budoucna o čem přemýšlet, to nitro vypadá jako schůdnější varianta než turbo a spol. možná i zábavnější
4AGE nmam na dílne ted "volné" dva , jeden blue top vč ecu a kabeláže a převodovky
druhej je klon 4AFE spodek a 4AGE makovice na 4-klapce, ale není problém doadt spodek 4AGE - jen sem se k tomu jeste nedostal..
Já sem teď přehlcen informacema pustil jsem se do čtení tématu Libora v corollce, a bluetop je rozdílný od ostatních topů jak ? moc informací narozdíl od silver a black topu oněm najít nejde a ceny se pohybují jak nebo spíš se zeptám kolik si představuješ za klasické GE a kolik za ten blue.
vezmi bluetopa. Do mého tématu nekoukej,stejně jako Kubrt sdílím názor,že internet není dobrý ke sdílení informací ani v uzavřené komunitě. Ty nejpodstatnější informace tam stejně nenajdeš a pokud by si to vzal někdo za návod tak bude plakat na mrtvým motorem. 4age sháněj pouze takové,které ještě nikdo nerozebral i kdyby mělo 400000km za sebou. I napůl mrtvé 4ag Ti dá víc zábavy než generálkovane 4af
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
To opravdu je tak veliký rozdíl mezi F a G ? četl jsem i názory kde se pán oháněl i videem kde F zdolalo G souboj corollek , jo jenže bez internetu bych něvěděl ani rozdíl mezi spojkou a stěračem mám teď maturitu před sebou a přijmačky na vysokou takže se pustím do práce až v červnu zatím sbírám poznatky a bez tohohle fora bych si vlastně ani toyotu nepořídil protože to co se člověk dozví zde na foru se nedozví snad nikde jinde. Při koupi auta byl souboj mezi Mitsubishi Eclipse a Toyotou co mám a vyhrála právě tojota protože informace k ní a kolem ní byli mnohem dostupnější.
A jinak bluetop je myslím 16 ventilový ? nemáš k němu nějaký list nebo na nějaké své stránce info ??
A koukám že ty nejsi odemne vzdálený ani na světelné roky takže bych mohl vlastně využít tvou dílnu v případě konce svých sil byla možnost ne ? Teda nevím zda je to jako tvá práce nebo jen koníček ale soudím že asi obojí.
Naposledy upravil(a) uruem dne úte 13.03.2012, 22:48, celkem upraveno 2 x.