destabilizator> kýbl je náhoda, ten ani nevim kde se mi vzal v bytě

ale ladí
uruem> she is a "bitch"

to dělaj to pozičky- jakoby šmíruje okolí-bodá pohledem bitchka i když spí

ps: ale zajímavý a málokdo si toho všimne, je ten koncept parkoviště... kterýmu tak trochu nerozumim... jak je vidno, tak to je vlastně boj betonu a přírody... koho jako napadlo udělat parkoviště s kruhovýma otvorama pro vegetaci???!!! jako tohle mi muj mozek nezpracovává... dá se to parkoviště vlastně přirovnat k boji mezi betonovým sídlištěm Barrandov a přírodou, resp. Prokopským údolím... ale koho a proč to napadlo udělat tam ty kruhový díry na vegetaci? Když auto stojí dlouho na 1 místě, tak ta vegetace ho začne požírat.... vyraší z toho betonu a požírá auto zaživa... A nebo tu vegetaci ničíme, tim že se auta stěhujou... olej vegetaci nevadí, spíš naopak... z každýho auta kape, ale je to vlastně boj civilizace versus příroda tohle parkoviště

no jen taková úvaha že
a jiná... jak sem si tam celi tak drbal, tak kolem šla pani s malým capartem, capart se zasek... a maminka "to je toyota" capart zůstal chvíli zaseklej, já sem se začal smát... no ale pozor, to capart se díval jen na prdel celicy a stejně se zasek, ale ta hláška od maminky :"to je toyota" to mě dostalo

takže další prďola co už má od maminky marketingově zafixováno... toyota= to co se mi líbí! bravissimo

reklamní kampaň zdarma, a zase z toho mam hovno
ajiná _2 no celi má působit řekněme inclusive... tzn ne nudně, ne tak ospale a ne tak staře... měla by pořád inspirovat, diktovat design, diktovat něco co vlastně dávno zdechlo... to je ale jedno, i po 22 letech vypadá jak děvka... tzn. líp než to co se prodává, ale už dost bylo děvek atp... je to blbost jí přirovnávat k tý komerci a bordelu... podbízí se a provokuje, ale má za lubem... má setsakra za lubem... na nic si nehraje, nikoho nekopíruje, jen se líbí a tim prudí... prudí dokonalostí bordel mamá... ví, že ten prospekt co je na aukru se jí nepodobá ani z 50% ví že něco změnila, je lepší než komerce...
http://aukro.cz/toyota-celica-mr-2-supr ... 49123.html ojjjjj tak teď sem si pivko místo do sklenice nalil asi 0.5l na myš aleeee funguje good

sem se překouk... no ale prostě na celi sem se podepsal a včechny změny co sem dal bych si odsouhlasil a schválil... protože prostě jí to oživilo... potvoru, bordelku

1989-2012 that´s it that´s all folks...revolution motha fuckaz

doprdele ta myš lepí jako... jako fest lepí

tady je všechno nasáklý pivkem Argus šajzeeeeeee a já tu sám a děvečka žádná no to jem uj úděl... zkurvenej život du se odlepit...