CommonUser píše:MadB:
Mas pravdu, aj ked neviem na co konkretne teraz narazas ?! Preto som zobral potencionalne najmenej prieserovy motor z ponuky.
Nenarazim na nic, jenom chci rict ze v tech kalkulacich je pro me osobne spousta nepredvidatelnych faktoru kvuli kterym se mi ani trochu nechce premyslet 5 let dopredu a kupovat funglovky. Je to osobni, spousta lidi to muze mit jinak, treba nekdo kdo ma zivnost ma tu budoucnost jasnou, ale ja jako zamestnanec ktery obcas meni pozice i zamestnavatele s tim mam dost problem
Dam dalsi priklad - drive nam doma stacilo jedno auto, tak jsme koupili ojetou A4 kombi od dobreho znameho takze jsem 100% vedel v jakem je stavu, zadny ojeb. Pul roku na to mi firma vnutila firemni fabii, s tim ze mi ji budou pridanovat (takze prachy dolu z platu) a ze si v podstate veskere palivo budu platit sam. Nemohl jsem si dovolit zivit dve auta, takze A4 musela z domu (nastesti jsem aspon uhadal ze ta fabie bude kombi), nastesti za tu samou cenu za kterou jsem ji koupil. Byt to funglovka Avensis, asi bych zuril podstatne vic, prodelal dost penez a to bych teda tu fabii nejspis s chuti poslal do prvniho stromu ktery bych potkal
Ted aktualne potrebujeme dve auta protoze uz nebydlime v Praze ale 30km od ni, ale stale se zenou v Praze oba pracujeme. Museli bychom nasetrit na dve funglovky - bohuzel to je ale zhola nemozne, takze mame dve ojetiny - ty jsme si dovolit mohli.
A s tvoji volbou motoru souhlasim. Taky jsem pred casem byl nadseny ze vsech tech dieselu ktere jezdi na tu bezva levnou naftu a zerou ji tak malo ve srovnani s benzinovym dvoulitrem. Ted uz jsem vyleceny, i kdyz jedno dieselove auto mam a celkem si na nej nemuzu stezovat - pokud bych kupoval nove, tak s 1.8 anebo 2.0 benzinem, a urcite bez turba.
Koukam ze jsme uz dost OT, takze konec a jestli chcete pokracovat v diskusi na tema Novy X Ojety Avensis, zalozte na to nekdo topic