Taky sem nad tím uvažoval jak bych to řešil kdybych neměl 4x repro...asi bych natáhl kable, vyřezal normálně díru do tapecírungu, reprák našrouboval na něj a přidělal na to ty mřížky co se dávaj k reprákům...sice by to nebylo jak originál, ale než kupovat "novej" tapecírung a eště se může stát že budeš mít trošičku jinej odstín nebo jinej potahLos_AnáhozZ píše:2: Gongush Jj chybí mi ta mřížka. Mám to komplet zaslepený takže nejpohodlnější cesta by byla sehnat celej novej zadní panel a přehodit polstrování. Do vrtání bych se přece jenom nerad pouštěl
Avensis T22 reproduktory
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2:Gongush: Ajaj no myslim že nejdřív udělám přední a potom se rozhodnu jak a co dál...
Neměřil někdo max hloubku repráku v předních dveřích? Jestli by se tam vešlo repro který má hloubku 51mm a neni mi moc jasný jak se v tom anglickym návodu přichytil ten novej reprák. přinýtoval ??? 

Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2Los_AnáhozZ: s tou hloubkou no nevím nevím... dával sem tam Sonky s 47mm a když stáhnu sklo tak je tam cca 5-7mm (ale jen můj odhad, když se mi tam při testování přiskříp orig.kablik s tou gumičkou tak mi to vytlačilo reprák ven, už sem se lek že se mi tam nevleze
).
Možná kdyby si ho něčím podložil (dřevotříska, MDF deska apod.), jakože by si ho vytáhl ven, ale zas tak ať ti to netlačí na tapecírunk
Už asi vím proč u těch Sonek XS-F1734 je Vena uvedený na zadní straně krabice, pasujou jak dělaný na zakázku

Možná kdyby si ho něčím podložil (dřevotříska, MDF deska apod.), jakože by si ho vytáhl ven, ale zas tak ať ti to netlačí na tapecírunk

Už asi vím proč u těch Sonek XS-F1734 je Vena uvedený na zadní straně krabice, pasujou jak dělaný na zakázku

- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
sem tady na forum hodil nějaký fotečky, snad to bude k něčemu
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=2566

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=2566
dlhoGongush píše:2wakkee: tak mě napadlo, jak dlouho si měnil předek

- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se jen tak zeptat i když to sem nepatří? Kamarád ma Passata s 8 repro a chce si kupovat novy rádio. A napadlo mě, že všechny rádia co sem prošel maj vždycky udávanej výkon 4xW ale to označuje jen 4 kanály (aspoň co já vim
). Je tam ještě nějakej zesík navíc kterej to přerozdělí do dalších kanálů a nebo je to už rovnou v rádiu???

Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
hmm...tak to seš dobrej...já sem si s tím hrál 5h i s úklidem vercajkuwakkee píše:dlholebo najprv som to iba odvrtal, ze pozrem ake su tam repraky a ked som to mal dole, tak som si povedal ze idem pozret do obchodu, ci by to pasovalo, a kym som ich zohnal tak to tiez chvilu trvalo, ale inak cisty cas asi cca 1.5h a to som sa este hral s redukciou na antenu z din na iso konektor.

aj ked tam ma 8 reprakov, stale to je napajane z tych 4xW. Rozdiel je v tom, ze nasledne je ten jeden signal deleny cez vyhybky na vyskove pasmo a stredobasove. To mas to iste ako by sisi zapojil komponentne reproduktory, tiez mas namiesto jedneho dva ale napajane z rovnakeho zdroja.Los_AnáhozZ píše:Můžu se jen tak zeptat i když to sem nepatří? Kamarád ma Passata s 8 repro a chce si kupovat novy rádio. A napadlo mě, že všechny rádia co sem prošel maj vždycky udávanej výkon 4xW ale to označuje jen 4 kanály (aspoň co já vim). Je tam ještě nějakej zesík navíc kterej to přerozdělí do dalších kanálů a nebo je to už rovnou v rádiu???
![]()
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: