Avensis T22 reproduktory

vše ohledně modelové řady Avensis
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

Los_AnáhozZ píše:2: Gongush Jj chybí mi ta mřížka. Mám to komplet zaslepený takže nejpohodlnější cesta by byla sehnat celej novej zadní panel a přehodit polstrování. Do vrtání bych se přece jenom nerad pouštěl :roll:
Taky sem nad tím uvažoval jak bych to řešil kdybych neměl 4x repro...asi bych natáhl kable, vyřezal normálně díru do tapecírungu, reprák našrouboval na něj a přidělal na to ty mřížky co se dávaj k reprákům...sice by to nebylo jak originál, ale než kupovat "novej" tapecírung a eště se může stát že budeš mít trošičku jinej odstín nebo jinej potah
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Los_AnáhozZ »

ja se zkusim kouknout po vrakovišti jestli bych tam tapecírung přece jen nenašel a když ne tak bych to taky vyřezal. A napadlo mě dá se to polstrování oddělit???
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2Los_AnáhozZ: asi ne, vypadá to že je to lepený natvrdo...já osobně bych do toho moc nešťoural, jak to raz urveš tak už to nedáš do kupy
to by chtělo otestovat na nějakém kuse po bočním úderu co už je k ničemu
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

2:Gongush: Ajaj no myslim že nejdřív udělám přední a potom se rozhodnu jak a co dál... :) Neměřil někdo max hloubku repráku v předních dveřích? Jestli by se tam vešlo repro který má hloubku 51mm a neni mi moc jasný jak se v tom anglickym návodu přichytil ten novej reprák. přinýtoval ??? :?:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

Tak sem včera hned ze startu vyměnil všecky 4 repra... je to sto a jedno :lol:
Mám i foto dokumentaci, tak uvažuju že bych někde udělal i návod. Myslíte že by to mohlo být tady na foru :?: :?: :?:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2Los_AnáhozZ: s tou hloubkou no nevím nevím... dával sem tam Sonky s 47mm a když stáhnu sklo tak je tam cca 5-7mm (ale jen můj odhad, když se mi tam při testování přiskříp orig.kablik s tou gumičkou tak mi to vytlačilo reprák ven, už sem se lek že se mi tam nevleze :roll: ).
Možná kdyby si ho něčím podložil (dřevotříska, MDF deska apod.), jakože by si ho vytáhl ven, ale zas tak ať ti to netlačí na tapecírunk :!:

Už asi vím proč u těch Sonek XS-F1734 je Vena uvedený na zadní straně krabice, pasujou jak dělaný na zakázku :lol:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

sem tady na forum hodil nějaký fotečky, snad to bude k něčemu :lol:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=2566
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

gongush> gratulujem k vymene :) je to uplne iny zvuk oproti tym povodnym papierovym, ze :) Inak do zadu tie vliezli tie iste co do predu?

tie nove repraky sa nenituju ale normalne priskrutkuju, len si musis navrtat nove diery pre ne.
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2wakkee: jj...je to jiná liga
Ty díry vzadu se tváří že sou totožný s těma předníma...jak je vidět na fotkách kupoval sem 2 krabice = 4kusy repro :wink:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2wakkee: tak mě napadlo, jak dlouho si měnil předek :?:
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

Gongush píše:2wakkee: tak mě napadlo, jak dlouho si měnil předek :?:
dlho :) lebo najprv som to iba odvrtal, ze pozrem ake su tam repraky a ked som to mal dole, tak som si povedal ze idem pozret do obchodu, ci by to pasovalo, a kym som ich zohnal tak to tiez chvilu trvalo, ale inak cisty cas asi cca 1.5h a to som sa este hral s redukciou na antenu z din na iso konektor.
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Můžu se jen tak zeptat i když to sem nepatří? Kamarád ma Passata s 8 repro a chce si kupovat novy rádio. A napadlo mě, že všechny rádia co sem prošel maj vždycky udávanej výkon 4xW ale to označuje jen 4 kanály (aspoň co já vim :D ). Je tam ještě nějakej zesík navíc kterej to přerozdělí do dalších kanálů a nebo je to už rovnou v rádiu??? :?: :?:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

wakkee píše:dlho :) lebo najprv som to iba odvrtal, ze pozrem ake su tam repraky a ked som to mal dole, tak som si povedal ze idem pozret do obchodu, ci by to pasovalo, a kym som ich zohnal tak to tiez chvilu trvalo, ale inak cisty cas asi cca 1.5h a to som sa este hral s redukciou na antenu z din na iso konektor.
hmm...tak to seš dobrej...já sem si s tím hrál 5h i s úklidem vercajku :oops:
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

Los_AnáhozZ píše:Můžu se jen tak zeptat i když to sem nepatří? Kamarád ma Passata s 8 repro a chce si kupovat novy rádio. A napadlo mě, že všechny rádia co sem prošel maj vždycky udávanej výkon 4xW ale to označuje jen 4 kanály (aspoň co já vim :D ). Je tam ještě nějakej zesík navíc kterej to přerozdělí do dalších kanálů a nebo je to už rovnou v rádiu??? :?: :?:
aj ked tam ma 8 reprakov, stale to je napajane z tych 4xW. Rozdiel je v tom, ze nasledne je ten jeden signal deleny cez vyhybky na vyskove pasmo a stredobasove. To mas to iste ako by sisi zapojil komponentne reproduktory, tiez mas namiesto jedneho dva ale napajane z rovnakeho zdroja.
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Ajo :D Díky moc :oha:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“