Potrebujem radu co s tym...nemam momentalne tolko navyse a neverim ze aj tu retaz co som menil minuly rok treba menit..neviem aky je tam system..
Za kazdu radu dakujem

dik za radu,lenze o tom buletine neviem a ten link moc nejde..mrazik píše:brankoo1 zajed do servisu a omlat jim ten retez o hlavu. Resit vymenou retezu chybu od senzoru variabilniho casovani, za to by zaslouzili fakt necim po hlave. Nehlede na to, ze na tuto chybu vysel buletin od toyoty a maji to delat bezplatne :
http://engine-codes.com/p0016_toyota.html
a tady ten buletin :
http://www.etimago.com/yaris/TSB/T-EG01 ... 16%20).pdf
Je to tam hezky popsane.
Ja bych od toho servisu zadal vraceni penez, protoze oprava timto zpusobem rozhodne nebyla potreba.
 .nechapem,lebo v servise mi povedali,ze to zhasnut samo od seba by nemalo...tak som rozmyslal,ci to nebude aj tym,ze ta pozicia toho klukoveho hriadela sa na chvilu vratila do polohy,kedy ju senzor zasnimal a zhasla..lebo dedukujem,ze tam bude nieco uvolnene,tym padom ten zub preskocil a senzor nema kontakt so snimacom..neviem som chory z toho a ako navyse bonus k tomu sa mi dnes rano rozsvietilo ABS.sko kontrolka...som myslel ze dostanem infarkt
 .nechapem,lebo v servise mi povedali,ze to zhasnut samo od seba by nemalo...tak som rozmyslal,ci to nebude aj tym,ze ta pozicia toho klukoveho hriadela sa na chvilu vratila do polohy,kedy ju senzor zasnimal a zhasla..lebo dedukujem,ze tam bude nieco uvolnene,tym padom ten zub preskocil a senzor nema kontakt so snimacom..neviem som chory z toho a ako navyse bonus k tomu sa mi dnes rano rozsvietilo ABS.sko kontrolka...som myslel ze dostanem infarkt 
 ..nechapem vsade citam ako je spolahlive to auto a ja mam bud taku smolu,alebo neviem jazdit ja uz neviem...aky by mal byt spravny styl jazdy?...potrebujem radu...najlepsie okolo 2500 otacok?..pri kazdej rychlosti?...ja uz sa bojim aj radit aby som nenatiahol tu retaz..kedy je najviac namahana?...diky za rady
 ..nechapem vsade citam ako je spolahlive to auto a ja mam bud taku smolu,alebo neviem jazdit ja uz neviem...aky by mal byt spravny styl jazdy?...potrebujem radu...najlepsie okolo 2500 otacok?..pri kazdej rychlosti?...ja uz sa bojim aj radit aby som nenatiahol tu retaz..kedy je najviac namahana?...diky za rady 

klop klop
 klop klop 
 ..tak som to isiel riesit v ramci reklamacie do toho prveho servisu...tak mi to uznali...
 ..tak som to isiel riesit v ramci reklamacie do toho prveho servisu...tak mi to uznali...  ...samozrejme nebolo to zadara..nevadi aspon mi to nesvieti momentalne...takze preto sa pytam na styl jazdy aby som sa toho vyvaroval...co sa tyka rozjazdu, radenia preradovania a tak podobne. aby som ju uz nenatiahol...za kazdu radu som vdacny..
 ...samozrejme nebolo to zadara..nevadi aspon mi to nesvieti momentalne...takze preto sa pytam na styl jazdy aby som sa toho vyvaroval...co sa tyka rozjazdu, radenia preradovania a tak podobne. aby som ju uz nenatiahol...za kazdu radu som vdacny.. 
 a dúfam že jej to takto aj vydrží a nesklamem sa.Lebo na nejaké hodnotenie z dlhodobého hľadiska ešte nemám nárok nakoľko Yarisa vlastníme iba chvíľu.
  a dúfam že jej to takto aj vydrží a nesklamem sa.Lebo na nejaké hodnotenie z dlhodobého hľadiska ešte nemám nárok nakoľko Yarisa vlastníme iba chvíľu.

..dikeees..
 ..dikeees..