Spotreba 1,6 motoru
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
nasiel som este docela zaujimavy clanok.. otazka, ci to tie nase toyky zvladaju pri tak nizkych otackach..
http://auto.idnes.cz/usetrte-tisice-kor ... tomoto_fdv
spoliehate na asistencne sipky? trebars na dialnici D1 do kopca pri 130tke na 6tke ukazuje, ze mam podradit.. skusal som to, ale rychlost mi niekedy klesne az o 10km a kym to doriahnem na 130.... radsej nechavam 6tku..
http://auto.idnes.cz/usetrte-tisice-kor ... tomoto_fdv
spoliehate na asistencne sipky? trebars na dialnici D1 do kopca pri 130tke na 6tke ukazuje, ze mam podradit.. skusal som to, ale rychlost mi niekedy klesne az o 10km a kym to doriahnem na 130.... radsej nechavam 6tku..
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ked mam tempomat na 120, nechce podradovat.. ked frcim 130, vacsie (a tiahlejsie) kopce chce podradit.. je tam rozdiel 2-3 litre na spotrebe, mozno preto si pyta nizsi rychlostny stupen (v tomto pripade 5tku).. vzhladom k tomu, ze je to len par kilometrov, neriesim to.. na dlhsich kopcoch spomalit alebo pre udrzanie rychlosti - podradit..
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Zkusil jsem jezdit chvilku na spotrebu a vysledek je takovy, ze kdyz jsem nejezdil ve meste mezi semafory, nafoukal jsem pneu na 2.4atm, radim drive, nevytacim motor, jezdim podle predpisu a spotrebu jsem mel 5,8l / 100km a to mam jen 5ti kvalt, jde to, ale je to strasna nuda v tom aute, jsem zvedavy, jak dlouho to vydrzim. 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
je to nuda, ale da sa to.. zrovna citam nejake clanky o ekonomickej jazde a musim povedat, ze vacsinu rad a typov sa snazim dodrziavat a dari sa mi spotrebu este stahovat.. som zvedavy ako to dopadne za mesiac..
co mi moc nie je jasne, rzp. otazka do plena: asistent / sipky, da sa tomu verit? pri 40km.h (realne tak 36-37) uz hodit 4. stupen? sila..
ake najmensie otacky znese na nasa 6. kvaltova Toyka? pri "lechtani" plynu samozrejme.. 1500 sa este da? nie je to malo? nemoze v tom motore nieco odist? dikes
co mi moc nie je jasne, rzp. otazka do plena: asistent / sipky, da sa tomu verit? pri 40km.h (realne tak 36-37) uz hodit 4. stupen? sila..
ake najmensie otacky znese na nasa 6. kvaltova Toyka? pri "lechtani" plynu samozrejme.. 1500 sa este da? nie je to malo? nemoze v tom motore nieco odist? dikes
Ked dodrziavam max. povolenu rychlost a jazdim len okresky tak tiez bezne pod 6 litrov (na novom aurise). Samozrejme ked sa nikam neponahlam a obieham len na dlhych rovinkach bez velkeho vytacania motora. Ale ked so mnou necestuje manzelka tak mam trochu vyssiu spotrebu
Ked uz sa bavime o spotrebe. Nejde nahodou niekto vyskusat spotrebu na Brnensky okruh?
14.4. je tam Autochip tuningshow s jazdami pre verejnost 

Ked uz sa bavime o spotrebe. Nejde nahodou niekto vyskusat spotrebu na Brnensky okruh?

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jel bych to testnout, ale chce to vychytat, kdyz tam bude mene lidi, prece jen 125k je na okruh docela malo a porsatkum a M3kam by se docela zavazelo 
To musi byt dobre utrpeni, plyn na podlaze a cekas
Vim, ze kdyz jsem Masarykac prohanel ve Ferrari, tak jsem mel plne ruce prace, ale s Aurisem nevim no
)

To musi byt dobre utrpeni, plyn na podlaze a cekas

Vim, ze kdyz jsem Masarykac prohanel ve Ferrari, tak jsem mel plne ruce prace, ale s Aurisem nevim no

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

z toho nemusite mat strach. minuly rok som videl aj fabie, dacie a nejake pomale kombiky...
dokonca jeden rok si pamatam na jeden offroad ktory snad kazdu zakrutu prechadzal na 3 kolesach
je pravda ze vlani ma vacsina aut zlozila bez problemov (video dolu
), ale zas na druhej strane, nahanal som nejaky starsi Eclipse a BMW 318
idealne ked sa dohodne nejaka skupinka ludi s podobnymi motormi 
A presne, v aurise plyn na podlahe a mozem obdivovat krajinu
Mna tiez caka tento rok jazda v F430. to bude asi ine kafe
video:
http://youtu.be/d3Ib-tjOvHk?t=50s

je pravda ze vlani ma vacsina aut zlozila bez problemov (video dolu

A presne, v aurise plyn na podlahe a mozem obdivovat krajinu

video:
http://youtu.be/d3Ib-tjOvHk?t=50s