jenom fakt nechapu proč je to uchycení tak debilně udělané.ja bych tam provlékl přes celou délku nějakou tyčku, na konce nasadil nejaké gumové čudle a hotovo
trca píše:jenom fakt nechapu proč je to uchycení tak debilně udělané.ja bych tam provlékl přes celou délku nějakou tyčku, na konce nasadil nejaké gumové čudle a hotovo
Ale to je tak dělané. I nějakou trubku tam tuším najdeš a do té je nacpaný čudl.
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
Kvůli hluku a trubka v plastu? Za chvíli by jsi měl bočnici prodřenou. Fakt ti ty čudly mohu dodat.
Neměl, protože by konce "trubky" byly potaženy plastem
chudy píše:Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
V mojí T22 jsem si to urval taky, tak jsem tam vrazil prozatím šroub no a už ho tam mám půl roku... na funkci to nemá vliv