Sklon světlometů
Polsko na světla? Jsi masochista nebo sebevrah, jen to neajne píše:Mne motorek mlčí. 6 litrů do světla se mi teda nechce, už jsem se taky ptal u Toyoty.No, brácha je automechanik. tak se na to až bude čas mrknem. Jinak jsou ještě z Polska za 1300, na foto vypadají dobře, ale bál bych se co přijde...
Já myslím že motorek vyjel nahoru a pak se odmlčel, že by tak rychle odešel nemyslím. Podle mne tam jen něco vypadlo...
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
Já mám od Depa blinkry a tam to je podle mě jedno, ale znám lidi, co by si to nedali ani tam a když na to přišlo, tka to tam fakt nedali.
Osobně bych nevěřil ani těm husto tuner světlům.
Jinak koukám, že máte světla docela drahý. Já bych se dostla asi na 4000Kč za Valeo s motorkem a běžná cena je 5000Kč
Osobně bych nevěřil ani těm husto tuner světlům.
Jinak koukám, že máte světla docela drahý. Já bych se dostla asi na 4000Kč za Valeo s motorkem a běžná cena je 5000Kč
Mondeo 2.0i Turnier 2004
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
MIZ - Bylo to na Yaris nebo na Yaris Verso? Přední světla na Yaris Verso nevede žádný prodejce druhovýroby. Zkoušel jsem Elit, Autokelly, Automedik a spousty dalších. Nikdo z nich přední světla neměl. Jediné co se dá sehnat jsou posraní blinkry a zadný světla.
Sundání skla je potřeba pro přístup k parabole a motůrku za parabolou...
Jenom pro upřesnění. Světla na Yaris (typ SCP10) jsou úplně jiná než na Yaris Verso (typ NCP22). Většina postupů z Yarise bohužel na Yaris Verso nefunguje.
Yaris Verso má motorek naklápění schovaný za parabolou, tedy je nevyměnitelný, pokud se nesundá plexi a parabola.
Jinak dodatečnou řídící jednotku to naklápění nemá, takže řídící obvody má v sobě přímo to servo.
Jenom pro upřesnění. Světla na Yaris (typ SCP10) jsou úplně jiná než na Yaris Verso (typ NCP22). Většina postupů z Yarise bohužel na Yaris Verso nefunguje.
Yaris Verso má motorek naklápění schovaný za parabolou, tedy je nevyměnitelný, pokud se nesundá plexi a parabola.
Jinak dodatečnou řídící jednotku to naklápění nemá, takže řídící obvody má v sobě přímo to servo.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Tak to jsem celou dobu mimo mísu a ještě radím-sorrytelleke píše:MIZ - Bylo to na Yaris nebo na Yaris Verso? Přední světla na Yaris Verso nevede žádný prodejce druhovýroby. Zkoušel jsem Elit, Autokelly, Automedik a spousty dalších. Nikdo z nich přední světla neměl. Jediné co se dá sehnat jsou posraní blinkry a zadný světla.
- t0panka
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám tie svetlá od Poliakov a sú super. Musel som narýchlo kúpiť nové a neboli vtedy financie tak preto som šiel do týchto. Mám ich pol roka a spokojnosť. Vymieňanie je veľmi jednoduché a myslím že to zvládne každý. Sú tam dva šróbiky zvrchu a zacvaknuté je to naboku nad kolesom. Netreba sa báť silnejšie potiahnuť celé svetlo len treba mať všetky káble odpojené.
BTW mám prvý yaris 2001 3-dverový
BTW mám prvý yaris 2001 3-dverový
- t0panka
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No je to tak že som mal menšiu búračku (btw yaris úplne v pohode a druhé auto na kašu - bola to jeho chyba) a rozbil som svetlo jedno a sním aj jeden motorček. Ten som zatial nemenil, len som nastavil správne svetlá napevno bez motorčekov. Tak či tak sa 99% času vozím v aute sám ked tak spolujazdec čiže motorčeky ani nepotrebujem. Na tom druhom som skúšal ten motorček a išiel v pohode ale zatial som odpojil oba. Na jar ich tam nahodím. Inak kolko asi stoja tie motorčeky origo/neorigo?
Tak jsem se nasr...a koupil si světlomet z Aukra z druhé ruky. Vyměnil jsem ho a původní rozebral. Nejhorší bylo shodit plexisklo, které je lepené a hodně drží. Dostat se k motorku byla už sranda, stačilo vyhodit parabolu. Na fotkách máte toho zmetka. Je to stejný typ jako v Mazdě 6, kde hlásí také časté problémy s pohonem sklonu. Bohužel, zatím jsem náhradní díly našel jen v německu na EBAY (já tam na nákupy účet nemám). U mne je konkrétně problém s trimrem, který snímá pozici. Je volný a podává nedobré informace, díky němu se také celý strojek zasekl. Rozchodil jsem ho, ale zlobí, asi by pomohla jedině výměna toho trimru. Uvidím, jestli takový seženu. Spíš ne.
http://www.uloz.to/xEpNFLG/yaris-verso- ... lometu-zip
http://www.uloz.to/xEpNFLG/yaris-verso- ... lometu-zip
Toyota Auris, 1.6, 2013