Čomu tu nechápeš kubad ? Ak by si prečítal celú historiu toho vlákna,určite by si bol v obraze
Ale súhlasím s tebou vo všetkom, okrem toho výrobcu!
Výrobca je podla slov technika TOYOTA
A ešte raz to napíšem (pripadám si tu už ako taký " papuch "

)
O niečo vyššie som písal,že ide len o informáciu a ešte raz píšem - priznávam,že do toho aj tak trochu hovno vidím...
Lenže ak ti niekto vymení olej a chceš vedieť aký tam je,tak poviem,že ten olej má názov "Sifilis" s viskozitou 00WC-00WC a nie,že to
vyrába (nespomínal dodávateľa!!! ) toyota pre vlastné autá a tento olej názov ako taký teda nemá ! To mi bolo tak povedané. Ja som to pochopil tak,že by sa asi malo jednať o špecialny olej vyvinutý firmou TOYOTA, pretože som sa pýtal na značku a nie na vyskozitu.Tá mi bola jasná podla nálepky.
Keďže tu diskutujeme
AJ o tom akú značku oleja tam dávajú pri prehliadkach,myslím si,že táto otázka je tu absolutne "na mieste..."
Mal servisant jednoducho povedať (ak je to teda naozaj tak ako píšeš) ,že maju tento mesiac dodávatela oleja značky "Sifilis"a hotovo.Tým o tomto končí veškerá diskusia .
Či už pre niekoho táto otázka je logická alebo nie, v jednom sa snáď zhodneme :
majitel vozidla má právo vedieť,aké súčiastky a material mu do auta dávajú !
Je snad tu niekto iného názoru ??
Skusim tento kolotoč okolo značky oleja pri výmene v servise ukončiť mojou odpovedou na tvoju otázku:
...kdo to vyrábí ti může být fuk ne?
Moja odpoved je - "Nie,není mi to fuk - ja to chcem vedieť ..."
Apropoo-
Je to zaujímavé,kolko strán sme tu zaplnili - aj s touto záhadnou otázkou - a naraz z ničoho nič to je asi jasné ... pravdepodobne priniesla táto diskusia svoje ovocie