Chapu, ale kdyz mas na oknes vypiskovane logo toyoty a to info k tomu a das pres to jinou folii, tak nechapu, kde vezmou ten atest...nebo oni maji primo atest na aurise??
Jakou tam mas propustnost? Mas na prednich dverich vyssi nez na zbytku??
Ahoj, dotaz na spotřebu - ukazuje vám palubní počítač to samé, jako když spočítáte spotřebu benzínu od plné do plné za určitý počet km? Mě počítač ukazuje na poslední nádrž 6,9 a výpočet říká 7,4 (51l na 690km)... A to jsem si říkal, jak to vůbec nežere. Žere a šidí!
Suzuki GSR 600 ´07
Toyota Auris Luna ´10 1.6 Valvematic
Ford Focus combi ´15 1.5 ecoBoost
Mám funglovku, 1.6 výbava Luna, najeto zatím jen 200km Počítač ukazuje průměrnou spotřebu 6.5l, doufám, že to bude po zajetí lepší. Moc to nehoním, trochu ho protáhnu až bude mít najeto tak tisícovku. Snad i motor pak trochu oživne.
kedysi som pocitac po kazdom tankovani nuloval.. asi pol roka uz nenulujem a teraz ukazuje 6,5, takze cakam, ze skoci na 6,6 a dufam, ze tam uz zostane .. docela to sedi aj s tankovanim..
Počítač po zakoupení ukazoval o 3-4 decilitry méně, než baly skutečná spotřeba. Počkal jsem na 5 tankování (tankuju zásadně do plna), abych si tuto nesrovnalost ověřil a zprůměroval. Pak jsem si seřídil PP (na 104%) a avízovaná i skutečná spotřeba je shodná (+ - 1 deci).