Avensis T22 reproduktory

vše ohledně modelové řady Avensis
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

wakkee píše:takze iniciativne som zhodil jeden reprak a skocil do elektra, zhodou okolnosti tam mali ten isty model co pouzili aj v tom navode Sony F1734. Pri porovnani som myslel, ze bude treba vytvorit podlozku pod ne ale aj tak som ich kupil. Cena na SK je 1990 SKK. Prerobil som koncovku podla potreby, vyvrtal 4 diery a uchytil priamo ten reprak do povodneho otvoru. Uplne bez problemov to tam sadlo a nie je problem ani s oknom a ani tapacirom. A hra to uplne ze fantasticky. Konecne si viem vychutnat hudbu aj v avensise :) Takze odporucam. Inak na zadne repraky som to nepouzil, ale skusim zhodit aj zadne repraky aby som videl ci su rovnake ako predne. Inak tieto repraky su 16.5cm namiesto povodnych 13cm.
takže říkáš že to do toho otvoru pasuje? Ale asi na ty původní 3 díry ne že?...třeba jak budeš dělat zadek, nechceš to blejsknout jak to vypadá?...popř. jaká to je koncovka?
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

Gongush píše:takže říkáš že to do toho otvoru pasuje? Ale asi na ty původní 3 díry ne že?...třeba jak budeš dělat zadek, nechceš to blejsknout jak to vypadá?...popř. jaká to je koncovka?
pasuje to bez problemov, len si musis vyvrtat nove 4 diery na zaskrutkovanie tych novych reprakov. Koncovka tam je toyotacka, takze to treba strihnut a nakrimpovat nove koncovky vhodne na tie repraky.
Povodne som to chcel aj nafotit, ale je to presne to iste ako na tom linku, jediny rozdiel je v tom ze ja mam elektriku a nemusel som davat dole klucky na okna.
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

wakkee píše:pasuje to bez problemov, len si musis vyvrtat nove 4 diery na zaskrutkovanie tych novych reprakov. Koncovka tam je toyotacka, takze to treba strihnut a nakrimpovat nove koncovky vhodne na tie repraky.
Povodne som to chcel aj nafotit, ale je to presne to iste ako na tom linku, jediny rozdiel je v tom ze ja mam elektriku a nemusel som davat dole klucky na okna.
a ty koncovky byly u toho nebo sis je nějak dokupoval?
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

máš pravdu...až teď sem si všim že na tom návodu má taky nový 4 dírky
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

u toho je kabelaz aj s koncovkami, ale samotne kocovky stoja 2sk/kus, nasunies na odizolovany kabel a zmacknes kliestami alebo krimpakmi.
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak teď už jen dát do kupy nějaký bobánky :lol:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2wakkee: zkoušel si po odvrtání zapojit ten pravý přední co ti chrčel?
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

sem našel Sony XS-F1734 v Ostravě za 1 250 Kč vč. DPH...asi do nich taky pudu :lol:
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

Gongush píše:2wakkee: zkoušel si po odvrtání zapojit ten pravý přední co ti chrčel?
hej a nechrcal, to chrcanie sposoboval tapacir, ktory tlacil na tu drevenu ,,ozvucnicu'', ale aj tak som to vymenil, je to uplne o niecom inom.

Len mam iny problem, ked vytiahnem kluc tak sa mi vypne radio a stratia sa mi vsetky nastavenia, paradox je to ze nastavene radio stanice mi zostanu ale konfuguracia zvukov nie a kedze nastavenie trva vzdy aspon pol hodinu uz som na nervy po jednom dni. Mam pocit, ze za to moze alarm, lebo ked vytiahnem kluc 2x mi zablika ledka alarmu. Keby niekto vedel poradit jedna sa o kombinaciu s radiom Alpine 9812RB
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak já mám SENCORa SCD-3154MR a nemám s tím žádný problém...jen nevím jestli mi to ty Sonky utáhne...je to 4x50W - bude to dost?

Měl sem pučenýho Avoše od známého a tam když si vytáhl klíč tak se ztratilo všechno, i naladěné stanice, takže při každém startu znova ladit :evil:
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2wakkee: tak mě napadlo, jaké má to Alpine konektory?..ISO nebo nějaké svoje?...je možný že po vytáhnutí mu vypneš i proud, tak se ti resetuje nastavení
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

alpina ma iso konektor, ale toyota ma svoje nejake a je tam spravena redukcia na iso. Ale zistil som, ze ako nahle vypnes kluc z AC polohy tak prestane davat stavu. Takze mozem tahat dalsi kabel nanapajanie. Mam taky pocit, ze avenis je super auto na vsetko okrem audia :))
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Los_AnáhozZ »

To vypadá zajímavě!!! Já řešim tu samou věc jen jí mám zhoršenou v tom, že mám repro jen ve předních dveřích a v zadních nemám otvory pro další pár :cry: :huh:. Nevíte někdo jestli se daj ty zadní panely někde sehnat za přijatelnej peníz??? Vrakoviště etc :?:
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak sem dneska ráno dorazil z jihu...2222km jen na zadní repro :evil:
Když sem to nechal nastavený normálně (mám vytáhnuté LP repro), tak sem si připadal hluchý na levý ucho....takže to budu muset vyměnit a při jednom asi všechny :lol:

2wakkee: už si měnil i zadní???

2Los_AnáhozZ: jaký panel máš namysli? Tu mřížku?
Naposledy upravil(a) Gongush dne stř 09.08.2006, 00:31, celkem upraveno 1 x.
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Los_AnáhozZ »

2: Gongush Jj chybí mi ta mřížka. Mám to komplet zaslepený takže nejpohodlnější cesta by byla sehnat celej novej zadní panel a přehodit polstrování. Do vrtání bych se přece jenom nerad pouštěl :roll:
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
Odpovědět

Zpět na „Avensis“