takže říkáš že to do toho otvoru pasuje? Ale asi na ty původní 3 díry ne že?...třeba jak budeš dělat zadek, nechceš to blejsknout jak to vypadá?...popř. jaká to je koncovka?wakkee píše:takze iniciativne som zhodil jeden reprak a skocil do elektra, zhodou okolnosti tam mali ten isty model co pouzili aj v tom navode Sony F1734. Pri porovnani som myslel, ze bude treba vytvorit podlozku pod ne ale aj tak som ich kupil. Cena na SK je 1990 SKK. Prerobil som koncovku podla potreby, vyvrtal 4 diery a uchytil priamo ten reprak do povodneho otvoru. Uplne bez problemov to tam sadlo a nie je problem ani s oknom a ani tapacirom. A hra to uplne ze fantasticky. Konecne si viem vychutnat hudbu aj v avensiseTakze odporucam. Inak na zadne repraky som to nepouzil, ale skusim zhodit aj zadne repraky aby som videl ci su rovnake ako predne. Inak tieto repraky su 16.5cm namiesto povodnych 13cm.
Avensis T22 reproduktory
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
pasuje to bez problemov, len si musis vyvrtat nove 4 diery na zaskrutkovanie tych novych reprakov. Koncovka tam je toyotacka, takze to treba strihnut a nakrimpovat nove koncovky vhodne na tie repraky.Gongush píše:takže říkáš že to do toho otvoru pasuje? Ale asi na ty původní 3 díry ne že?...třeba jak budeš dělat zadek, nechceš to blejsknout jak to vypadá?...popř. jaká to je koncovka?
Povodne som to chcel aj nafotit, ale je to presne to iste ako na tom linku, jediny rozdiel je v tom ze ja mam elektriku a nemusel som davat dole klucky na okna.
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
a ty koncovky byly u toho nebo sis je nějak dokupoval?wakkee píše:pasuje to bez problemov, len si musis vyvrtat nove 4 diery na zaskrutkovanie tych novych reprakov. Koncovka tam je toyotacka, takze to treba strihnut a nakrimpovat nove koncovky vhodne na tie repraky.
Povodne som to chcel aj nafotit, ale je to presne to iste ako na tom linku, jediny rozdiel je v tom ze ja mam elektriku a nemusel som davat dole klucky na okna.
hej a nechrcal, to chrcanie sposoboval tapacir, ktory tlacil na tu drevenu ,,ozvucnicu'', ale aj tak som to vymenil, je to uplne o niecom inom.Gongush píše:2wakkee: zkoušel si po odvrtání zapojit ten pravý přední co ti chrčel?
Len mam iny problem, ked vytiahnem kluc tak sa mi vypne radio a stratia sa mi vsetky nastavenia, paradox je to ze nastavene radio stanice mi zostanu ale konfuguracia zvukov nie a kedze nastavenie trva vzdy aspon pol hodinu uz som na nervy po jednom dni. Mam pocit, ze za to moze alarm, lebo ked vytiahnem kluc 2x mi zablika ledka alarmu. Keby niekto vedel poradit jedna sa o kombinaciu s radiom Alpine 9812RB
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak já mám SENCORa SCD-3154MR a nemám s tím žádný problém...jen nevím jestli mi to ty Sonky utáhne...je to 4x50W - bude to dost?
Měl sem pučenýho Avoše od známého a tam když si vytáhl klíč tak se ztratilo všechno, i naladěné stanice, takže při každém startu znova ladit
Měl sem pučenýho Avoše od známého a tam když si vytáhl klíč tak se ztratilo všechno, i naladěné stanice, takže při každém startu znova ladit

- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak sem dneska ráno dorazil z jihu...2222km jen na zadní repro
Když sem to nechal nastavený normálně (mám vytáhnuté LP repro), tak sem si připadal hluchý na levý ucho....takže to budu muset vyměnit a při jednom asi všechny
2wakkee: už si měnil i zadní???
2Los_AnáhozZ: jaký panel máš namysli? Tu mřížku?

Když sem to nechal nastavený normálně (mám vytáhnuté LP repro), tak sem si připadal hluchý na levý ucho....takže to budu muset vyměnit a při jednom asi všechny

2wakkee: už si měnil i zadní???
2Los_AnáhozZ: jaký panel máš namysli? Tu mřížku?
Naposledy upravil(a) Gongush dne stř 09.08.2006, 00:31, celkem upraveno 1 x.
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: