Kontrolka motoru D-4D
Tak uz mam uzdravenou corollku doma. Byl jsem tam za 40tis.
: servis pri 210tis.km vc.rozvodu, vvymeny vodni pumpy, kladky alternatoru vc.remenu a repas podavaciho cerpadla, ktere bylo "kvalitni" ceskou naftou vydrene. Trosku me pri te palce potesilo, ze to nebyly ty scv ventily (ty jsou podle diagnostiky firmy zabyvajici se cerpadly v poradku), a tak straseni, ze ventily budou odchazet uz pravidelne a porad dokola (viz.prispevky vyse a a v jinych tematech) se nepotvrdily. Ted uz jen doufat a verit, ze na hodne dlouho uz bude klid.
Corolla combi 2001 (2002) D-4D 2.0 (E-12)
toyota corolla verso D-2_D
asi auto prodám a budu chodit pěšky hodnota auta je cca 100 ti a oprava 40ti mám z toho deprese jura
Mám trochu jiný problém auto za studena startuje normálně ale po zahrátí už startuje tak za 10 s někdy až na potřetí a ještě když je auto zahráté tak se mi někdy rozsvítí kontrolka motoru a auto jede tak do 2000 otáček a po chvíli chcípne. A nastartuje jak kdy někdy až po pár minutach až motor trošku schládne. Nevíte někdo co by to mohlo být.
toyota coralla verso
ahoj mam najeto kolem 200 tis kontrolka se mě rozsvítila cca zhruba před 5 lety v Chorvacku. Auto taky jelo do 2 tisic otáček po nastartování jsem jel cca 10km a nechal jsem auto zchládnout a potom jelo auto uplně normálně.Po příjezdu do čr jsem vymenil naftovej filt a a naftu beru jen u značkovejch distributoru a do nafty přidávám VIF a zatím bez problému. Myslím si že mě to spusobylo nekvalitní nafta ....