Kontrolka motoru D-4D

vše ohledně modelové řady Corolla
BK
Člen Týmu

Příspěvek od BK »

Tak uz mam uzdravenou corollku doma. Byl jsem tam za 40tis. :-( : servis pri 210tis.km vc.rozvodu, vvymeny vodni pumpy, kladky alternatoru vc.remenu a repas podavaciho cerpadla, ktere bylo "kvalitni" ceskou naftou vydrene. Trosku me pri te palce potesilo, ze to nebyly ty scv ventily (ty jsou podle diagnostiky firmy zabyvajici se cerpadly v poradku), a tak straseni, ze ventily budou odchazet uz pravidelne a porad dokola (viz.prispevky vyse a a v jinych tematech) se nepotvrdily. Ted uz jen doufat a verit, ze na hodne dlouho uz bude klid.
Corolla combi 2001 (2002) D-4D 2.0 (E-12)
Jura66
Člen Týmu

toyota corolla verso D-2_D

Příspěvek od Jura66 »

asi auto prodám a budu chodit pěšky hodnota auta je cca 100 ti a oprava 40ti mám z toho deprese jura
tom636
Člen Týmu

Příspěvek od tom636 »

Mám trochu jiný problém auto za studena startuje normálně ale po zahrátí už startuje tak za 10 s někdy až na potřetí a ještě když je auto zahráté tak se mi někdy rozsvítí kontrolka motoru a auto jede tak do 2000 otáček a po chvíli chcípne. A nastartuje jak kdy někdy až po pár minutach až motor trošku schládne. Nevíte někdo co by to mohlo být.
Jura66
Člen Týmu

toyota coralla verso

Příspěvek od Jura66 »

ahoj mam najeto kolem 200 tis kontrolka se mě rozsvítila cca zhruba před 5 lety v Chorvacku. Auto taky jelo do 2 tisic otáček po nastartování jsem jel cca 10km a nechal jsem auto zchládnout a potom jelo auto uplně normálně.Po příjezdu do čr jsem vymenil naftovej filt a a naftu beru jen u značkovejch distributoru a do nafty přidávám VIF a zatím bez problému. Myslím si že mě to spusobylo nekvalitní nafta .... :shock:
tom636
Člen Týmu

Příspěvek od tom636 »

Děkuju za radu. Mám najeto 290 tis a tankuju taky u značkového distributora a přidávám aditivo. Skusím ten naftovy filtr. Ale to asi nebude všechno protože za tepla to startuje špatně porád. Ta kontrolka se rozsvítí jen občas.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“