Pretože sa aj mne začína zdať,že o to auto sa viac starám ako jazdím...
Yaris 1.3 07 pískání mezi 2-3 tisíce ot.
No, majú chvala bohu akciu 2 mesiace ,takže ešte popremýšlam -pre klud v duši,ako píše "smutok" možno vrazím do tých dvoch balíkov a dám to aj prekontrolovať. No zatial som tak 50:50 rozhodnutý,či dám aj A aj B 
- lebo su ludia,ktorí na autá doslovne se..ú a fachčia im v pohode a su ludia,ktorí sa o autá starajú -až prehnane- a nakoniec sa im odvďačí tátošík častejšou poruchovosťou..Ale samozrejme je to o šťastí a smole.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
to je asi případ většiny služebních aut, ovšem ty faktury za servisy..muco píše:Pretože sa aj mne začína zdať,že o to auto sa viac starám ako jazdím...![]()
- lebo su ludia,ktorí na autá doslovne se..ú a fachčia im v pohode ..
- salome
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
mám 1.0, jezdíme už devátý rok, najeto 47 tis. a pískání se vyskytuje minimálně pět let. za poslední půlrok se měnil chladič, stěna, sahara, motor (termostat, vodní pumpa, svíčky atd. se přehodily a zůstaly), klínový řemen teď nový a píská to pořád stejně. Někdy, občas, často zahřátý motor. Klimatizaci nemám tak to nevypnu. To by mě fakt zajímalo co to je.
[quote="muco"][color=blue]Dámy a páni !
[/color]
[size=18]Už je to tu opäť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[b]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeebneeeeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! [/b]
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A viete prečo?????
Pretože [color=red]dnes mám auto posledný deň v záruke[/color] a začalo to tak pískať po dlhšej dobe,ako nikdy...No...pískať...(??) - môžem opísať presne,aký je to zvuk !
Už ste niekto niekedy tlačili fúrik(kolečko) s hnojom alebo s betonom a nemali namazané koleso ??? Ak ano,tak nemám čo dalej vysvetlovať - je to presne ten istý zvuk !!!!!!!!
A teraz to počula aj moja manželka,takže "šteboce" to veselo.
Samozrejme skúsil som starú osvedčenú fintu- zapol som klimu na 3 sekundy a prestalo to !!!!
Čiže som maximálne nasratý a môžem sa na to z vysoka vyjeb... !!!! Keby to aspoň nečvirikalo tak velmi.... No ak niečo má odísť,odíde to a budem mať aspoň nejaký ten prievan v peňažanke..Vtedy budem mať fakt radosť :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A zahajuji protestní nečištění auta!
Starám sa o neho ako o nemluvňa a on sa mi odvďačí za to s pískaním po záruke??? No hov... Pokial si bude takto pískať,budem aj ja si takto pískať !!!! A nejaké leštenia , umývania a opravy aj tích najmenších škarbančekov ako u mňa bývalo zvykom - okamžite leštiť a odstraňovať a neviem ešte aké puntičkárenie na ňom predvádzať -to všetko skončilo! !!!
Jak prvil Polívka :
"...Ne ! nic !... jenom syfon" 8) 8)
[color=blue]Takže tiež tak hovorím: ..ne -nic,jenom benzin do neho budem dávať a nejaký bezvýznamný obyčajný olej - a to môže byť rád,ked mu dožičím aspoň rovnakú vyskozitu - to jediné dostane "original"[/color] :evil: :evil: :evil:[/quote]
Já to pískání měl taky.Ložiska,kladka??Spojka klima -zapnout vypnout.Pískalo to stále.Přišel kamarád a chtěl mýdlo.Natoč to říká .Mýdlo k řemenu obě strany a okmžitě klid .Pozor na ruce.PS:pískalo to hned na volnoběh.
[/color]
[size=18]Už je to tu opäť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[b]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeebneeeeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! [/b]
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A viete prečo?????
Pretože [color=red]dnes mám auto posledný deň v záruke[/color] a začalo to tak pískať po dlhšej dobe,ako nikdy...No...pískať...(??) - môžem opísať presne,aký je to zvuk !
Už ste niekto niekedy tlačili fúrik(kolečko) s hnojom alebo s betonom a nemali namazané koleso ??? Ak ano,tak nemám čo dalej vysvetlovať - je to presne ten istý zvuk !!!!!!!!
A teraz to počula aj moja manželka,takže "šteboce" to veselo.
Samozrejme skúsil som starú osvedčenú fintu- zapol som klimu na 3 sekundy a prestalo to !!!!
Čiže som maximálne nasratý a môžem sa na to z vysoka vyjeb... !!!! Keby to aspoň nečvirikalo tak velmi.... No ak niečo má odísť,odíde to a budem mať aspoň nejaký ten prievan v peňažanke..Vtedy budem mať fakt radosť :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A zahajuji protestní nečištění auta!
Starám sa o neho ako o nemluvňa a on sa mi odvďačí za to s pískaním po záruke??? No hov... Pokial si bude takto pískať,budem aj ja si takto pískať !!!! A nejaké leštenia , umývania a opravy aj tích najmenších škarbančekov ako u mňa bývalo zvykom - okamžite leštiť a odstraňovať a neviem ešte aké puntičkárenie na ňom predvádzať -to všetko skončilo! !!!
Jak prvil Polívka :
"...Ne ! nic !... jenom syfon" 8) 8)
[color=blue]Takže tiež tak hovorím: ..ne -nic,jenom benzin do neho budem dávať a nejaký bezvýznamný obyčajný olej - a to môže byť rád,ked mu dožičím aspoň rovnakú vyskozitu - to jediné dostane "original"[/color] :evil: :evil: :evil:[/quote]
Já to pískání měl taky.Ložiska,kladka??Spojka klima -zapnout vypnout.Pískalo to stále.Přišel kamarád a chtěl mýdlo.Natoč to říká .Mýdlo k řemenu obě strany a okmžitě klid .Pozor na ruce.PS:pískalo to hned na volnoběh.
Ha-haaaa..
To som urobil ako prvé...najskôr kriedou,(ten sa mi aj vyrval u ruky a rozdrvil sa celom boku motora .
(skoro mi to zobralo inak prsty..
)
No keďže krieda zlyhala,skusil som mydlom(proste som na neho išiel ako na starú S120... ).Tiež sa to "neopravilo". Ako treti pokus som použil mydlo a nakoniec aj cistič na brzdy som nastriekal (teraz neviem či na remenicu-alebo čo to bolo)
Výsledok??? - "0" bodov...
Ale pozor!!! Toto bolo iné pískanie(doslovne "čvirikanie" )! To "pískanie" čo si mal ty by som poznal hneď. A na volnobeh sa tváril akokeby sa nič nedialo....
Veď si tu prečítaj celú historiu "diagnostiky"...
To som urobil ako prvé...najskôr kriedou,(ten sa mi aj vyrval u ruky a rozdrvil sa celom boku motora .
No keďže krieda zlyhala,skusil som mydlom(proste som na neho išiel ako na starú S120... ).Tiež sa to "neopravilo". Ako treti pokus som použil mydlo a nakoniec aj cistič na brzdy som nastriekal (teraz neviem či na remenicu-alebo čo to bolo)
Výsledok??? - "0" bodov...
Ale pozor!!! Toto bolo iné pískanie(doslovne "čvirikanie" )! To "pískanie" čo si mal ty by som poznal hneď. A na volnobeh sa tváril akokeby sa nič nedialo....
Veď si tu prečítaj celú historiu "diagnostiky"...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid