.
 .Kola
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jsou velky - 205/60/R16, musel jsem se rozmerove dostat na velikost tech obrich letnich (225/40/R19) - kvuli prahum.
Az budou nekdy penize na stavitelny podvozek, tak budou snad i mensi kola
Na fotce to neni videt, ale ty paprsky na TN1 jsou jakoby zalomeny uprostred a trosicku trci v tom zlomu z kola ven - mrte sexy vec.

Az budou nekdy penize na stavitelny podvozek, tak budou snad i mensi kola

Na fotce to neni videt, ale ty paprsky na TN1 jsou jakoby zalomeny uprostred a trosicku trci v tom zlomu z kola ven - mrte sexy vec.
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
- Javor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zdarec taky akorát budu řešit kola a ty TN1 jsou best tez z nich nemůžu, ale škoda ze se nedělají v bíle a pískovat a znova lakovat se mi novy kola nechce pro svoje účely a proto házím dotaz kerý by pasovali vCelce nejvíc ještě budu zjištovat pak dodatečně váhu a ET
č.1 Speedline Marmora
č.2 Momo Thunder
č.3 Speedline Corse(bazar)

č.1 Speedline Marmora
č.2 Momo Thunder
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tomason-individual.de/ myslim ze Ti je Tomason udela jaky budes chtitJavor píše:zdarec taky akorát budu řešit kola a ty TN1 jsou best tez z nich nemůžu, ale škoda ze se nedělají v bíle a pískovat a znova lakovat se mi novy kola nechce pro svoje účely a proto házím dotaz kerý by pasovali vCelce nejvíc ještě budu zjištovat pak dodatečně váhu a ET
č.1 Speedline Marmora
č.2 Momo Thunder

(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
- Javor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kluci kurna delate mi chute  ty barevny kombinace TN1 je pecka sem ani nevěděl že je možnost takové individualitky..
 ty barevny kombinace TN1 je pecka sem ani nevěděl že je možnost takové individualitky..  ještě zjistit se domluvit s těma skopčákama
 ještě zjistit se domluvit s těma skopčákama  

biscuit: tak samozřejmě sem našel taky takový a jiný by si popravdě ani nezasloužila na takový papučky je dělaná , ale pro mě už trošku dražší a hlavně velikostně by mě nedělaly radost..
 , ale pro mě už trošku dražší a hlavně velikostně by mě nedělaly radost..

ty barevny kombinace TN1 je pecka sem ani nevěděl že je možnost takové individualitky..
 ty barevny kombinace TN1 je pecka sem ani nevěděl že je možnost takové individualitky..  ještě zjistit se domluvit s těma skopčákama
 ještě zjistit se domluvit s těma skopčákama  
 biscuit: tak samozřejmě sem našel taky takový a jiný by si popravdě ani nezasloužila na takový papučky je dělaná
 , ale pro mě už trošku dražší a hlavně velikostně by mě nedělaly radost..
 , ale pro mě už trošku dražší a hlavně velikostně by mě nedělaly radost..Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, me se libi ty Ultraleggera, 18" vazi 8kg  Predpokladam, ze OZ dela lehky a pevny kola a ze se neohnou pri prvni dire? Jaky je rozdil mezi Ultraleggera HLT a ty ve tride "racing"?
 Predpokladam, ze OZ dela lehky a pevny kola a ze se neohnou pri prvni dire? Jaky je rozdil mezi Ultraleggera HLT a ty ve tride "racing"?

Predpokladam, ze OZ dela lehky a pevny kola a ze se neohnou pri prvni dire? Jaky je rozdil mezi Ultraleggera HLT a ty ve tride "racing"?
 Predpokladam, ze OZ dela lehky a pevny kola a ze se neohnou pri prvni dire? Jaky je rozdil mezi Ultraleggera HLT a ty ve tride "racing"?(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
mam na predaj superleggera v zlatej farbe (striekane, vzorkovnik subaru) skoro ako nove, len pri vyzuvani ich kusok oskreli (striekana farba predsa nieje az tak tvrda, ako orinal  (... ). R18ET35 5x100
(... ). R18ET35 5x100
http://rallybazar.sk/index.php?option=c ... 7&Itemid=1
bez pneu... nazivo su ale krajsie, fotene mobilom.

(... ). R18ET35 5x100
(... ). R18ET35 5x100http://rallybazar.sk/index.php?option=c ... 7&Itemid=1
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- Javor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
biscuit: no jak říkáš chce to lehce rallye look.. a k těm 15" též bych se toho nebal teď mám origo 15" a paráda skoro bych je i nechal kdyby byly v lepší kondici zůstanou tam ale chce to inovaci možná skončím i u stejné velikosti ty jízdní vlastnosti jsou bomba, oproti kamarádům kolem mě co mají 17" to auto prostě zabily a to nedopustím!!   takže asi padne volba na některý Speedline
 takže asi padne volba na některý Speedline 

Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zeptal bych se v cem jsi je mel obuty a jak se na nich jezdilo? Popr. jestli nevis, kolik vazilo jedno obuty kolo?gabko24 píše:mam na predaj superleggera v zlatej farbe (striekane, vzorkovnik subaru) skoro ako nove, len pri vyzuvani ich kusok oskreli (striekana farba predsa nieje az tak tvrda, ako orinal(... ). R18ET35 5x100
http://rallybazar.sk/index.php?option=c ... 7&Itemid=1
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to 5Zigen Zr 520, na obrazku 19" a 4x118 (nebo tak nejakdestabilizator píše: Btw co je tohle za kola?
Pekny jak ty paprsky lezou ven :>
 ). Jedno 18" vazi pry cca 12kg... Coz je oproti OZ Ultraleggera 20kg rozdil na 4 kola... Ale jsou krasny, i kdyz v CR je asi nikdo neprodava, coz?
). Jedno 18" vazi pry cca 12kg... Coz je oproti OZ Ultraleggera 20kg rozdil na 4 kola... Ale jsou krasny, i kdyz v CR je asi nikdo neprodava, coz?(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)