Pravé koleno v Aurisu 2011 - jaké máte zkušenosti s posazem?
Mam ho 46 cm a 2,50 Kg a taky nemam s prostorem problem. Vzdycky ho jenom prohodim tim otvorem ve stredovym tunelu ke spolujezdci a ani po delsi ceste necitim unavu. Akorat pak na nerovnostech ten plast trosku povrzava....
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Člověče, radím upřesnit, co že máš dlouhé 46cm a vážící 2,5 kg, aby ses vyhnul vdavekchtivým dámámDantechno píše:Mam ho 46 cm a 2,50 Kg a taky nemam s prostorem problem. Vzdycky ho jenom prohodim tim otvorem ve stredovym tunelu ke spolujezdci a ani po delsi ceste necitim unavu. Akorat pak na nerovnostech ten plast trosku povrzava....

Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
Očekával jsem podobné reakce.
. nicméně ti, co jsou také vyžraní a trochu vyšší vědí o čem píšu! Až já budu prezidentem, tak jedno z prvních rozhodnutí bude, že budou muset být ve všech technických prospektech pravdivé údaje! Např. výtah u nás v práci prý pojme 21 lidí, ale max.hmotnost 1600 kg. To je přeci stejná blbost, jako, že je Fiat Panda pro 5 osob. ( vždy porovnávám svými rozměry) 

TOYOTA AURIS 1,33 TERRA COOL, 11/2011
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsme potřebovali pracovně údaje o spotřebě Fordu Transit. České zastoupení Fordu nám napsalo, že lze sdělit pouze laboratorní údaje včetně údaje se standardizovaným řidičem, což je osoba o váze 75kg... No řekněte, kluci, kdo z nás to má...cerbiatto píše:Očekával jsem podobné reakce.. nicméně ti, co jsou také vyžraní a trochu vyšší vědí o čem píšu! Až já budu prezidentem, tak jedno z prvních rozhodnutí bude, že budou muset být ve všech technických prospektech pravdivé údaje! Např. výtah u nás v práci prý pojme 21 lidí, ale max.hmotnost 1600 kg. To je přeci stejná blbost, jako, že je Fiat Panda pro 5 osob. ( vždy porovnávám svými rozměry)

Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011