Pravé koleno v Aurisu 2011 - jaké máte zkušenosti s posazem?

nová modelová řada - nástupce Corolly
Dantechno
Navigátor

Příspěvek od Dantechno »

Mam ho 46 cm a 2,50 Kg a taky nemam s prostorem problem. Vzdycky ho jenom prohodim tim otvorem ve stredovym tunelu ke spolujezdci a ani po delsi ceste necitim unavu. Akorat pak na nerovnostech ten plast trosku povrzava....
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Joshuaboy
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joshuaboy »

Dantechno píše:Mam ho 46 cm a 2,50 Kg a taky nemam s prostorem problem. Vzdycky ho jenom prohodim tim otvorem ve stredovym tunelu ke spolujezdci a ani po delsi ceste necitim unavu. Akorat pak na nerovnostech ten plast trosku povrzava....
Člověče, radím upřesnit, co že máš dlouhé 46cm a vážící 2,5 kg, aby ses vyhnul vdavekchtivým dámám :D
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
cerbiatto
Člen Týmu

Příspěvek od cerbiatto »

Očekával jsem podobné reakce. :D . nicméně ti, co jsou také vyžraní a trochu vyšší vědí o čem píšu! Až já budu prezidentem, tak jedno z prvních rozhodnutí bude, že budou muset být ve všech technických prospektech pravdivé údaje! Např. výtah u nás v práci prý pojme 21 lidí, ale max.hmotnost 1600 kg. To je přeci stejná blbost, jako, že je Fiat Panda pro 5 osob. ( vždy porovnávám svými rozměry) :P
TOYOTA AURIS 1,33 TERRA COOL, 11/2011
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No tak mysli prece 21 prumernych lidi, tedy hmotnost 75-80kg, rekl bych, ze to sedi :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Joshuaboy
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joshuaboy »

cerbiatto píše:Očekával jsem podobné reakce. :D . nicméně ti, co jsou také vyžraní a trochu vyšší vědí o čem píšu! Až já budu prezidentem, tak jedno z prvních rozhodnutí bude, že budou muset být ve všech technických prospektech pravdivé údaje! Např. výtah u nás v práci prý pojme 21 lidí, ale max.hmotnost 1600 kg. To je přeci stejná blbost, jako, že je Fiat Panda pro 5 osob. ( vždy porovnávám svými rozměry) :P
Jednou jsme potřebovali pracovně údaje o spotřebě Fordu Transit. České zastoupení Fordu nám napsalo, že lze sdělit pouze laboratorní údaje včetně údaje se standardizovaným řidičem, což je osoba o váze 75kg... No řekněte, kluci, kdo z nás to má... :?
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
Odpovědět

Zpět na „Auris“