Pravé koleno v Aurisu 2011 - jaké máte zkušenosti s posazem?
Pravé koleno v Aurisu 2011 - jaké máte zkušenosti s posazem?
Jsem vysoký a chci AURISE. Absolvoval jsem sice zkušební jízdu, ale za těch cca 10 km člověk moc nepozná. Mám prostě koleno opřené o "tunel" a bojím se zda to nebude vadit na dlouhých cestách. Máte s tím někdo zkušenosti?
Měřím 190 cm.
Pokud jsem založil zbytečné fórum, omlouvám se.
Měřím 190 cm.
Pokud jsem založil zbytečné fórum, omlouvám se.
Poděkování
Děkuji za rychlé reakce. O Aurisu je u nás doma rozhodnuto. Koleno mám při jízdě opřené, ale nepříjemné to není, jen řekněme nezvyklé. Souhlasím s tím, že v mnoha autech si mačkám nohy o hranu palubky resp. středového sloupku.
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Mám cca. 185 a cca. metrák, ale s kolenem mám stejný problém, spíše vlastně ještě větší - trochu oddělané koleno, tak jsem na to dost háklivý.
Ve Felicii to bylo utrpení.
V Corolle Verso se o tunel také opírám kolenem, ale tady mi to, což mne velmi příjemně překvapilo, nijak neomezuje a nevadí.
Auris mi přišel stejně velký.
Ve Felicii to bylo utrpení.
V Corolle Verso se o tunel také opírám kolenem, ale tady mi to, což mne velmi příjemně překvapilo, nijak neomezuje a nevadí.
Auris mi přišel stejně velký.
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Já mám 190cm, 110 kg, po výměně sedačky / na záruku / je posaz výborný. Původní sedák povolil až po čase. Sedněte si do Octavie / jezdím služební / a poznáte rozdíl. Připadám si tam jak zajíc v brázdě. Pravá noha musí být na plynu skoro kolmo. Jo, jo sen mnoha českých rodin. Zlatá Toyota. Ješte k sedáku. Rozdíl poznáte až po výměně. Zkuste se posadit na místo spolujezdce. Tam není ten molitanový sendvič,jako u řidiče. Já ten molitan viděl vymontovaný, to někdo zas něco vymyslel.
Prodaný Auris 2010
Auris TS hybrid Executive
Auris TS hybrid Executive
Díky za rady
Dnes zarezervována 1,33 v bílé barvě. Jízdně i výkonově pro naše použití úplně v pohodě.Klapne-li vše, bude už na příští víkend. Ještě jednou děkuji za rady a názory. 

Uz ste niekto vyzsi a tazsi skusali preliezat zo sedacky spolujazca?
Jedno rano som nasiel jedno BWM SUV zaparkovane cca 10cm od vodicovych dveri. Inac inak je vsetko v pohode okrem skripajucich plastov, ked sa o stredovy panel opiera noha v zakrutach.
Jedno rano som nasiel jedno BWM SUV zaparkovane cca 10cm od vodicovych dveri. Inac inak je vsetko v pohode okrem skripajucich plastov, ked sa o stredovy panel opiera noha v zakrutach.

Toyota Auris 1,4 Terra Cool - EX
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
Po 1300 km vím, že jsem se bál zbytečně
Když jsem zakládal toto téma byla jediná moje obava o posaz. Po 14 dnech musím konstatovat, že lichá. V Aurisu se i mě ( 190 cm, 130 kg a tomu odpovídající pozadí - pro lingvisty pr..l) sedí více než pohodlně. První dva dny jsem měl pocit, že opravdu problém bude výstuha sedačky, ale dnes už ani toto necítím. Prostornost AURISu je opravdu v této třídě nadstandard. Také oceňuji, že si mohu opřít hlavu o opěrku a vidím ven ( nesmějte se mi, ale v mnoha vozech to při mé postavě nešlo) a oceňuji snadné nastupování díky výšce sedáku nad zemí ( samozřejmě i světlé výšce vozu). Shrnuto a podtrženo - AURIS je vhodný i pro Otesánky!!!
TOYOTA AURIS 1,33 TERRA COOL, 11/2011