nevíte někdo čím by to mohlo být?? díky za info
Není to LCD ale Vacuum Fluorescent Display http://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum_fluorescent_displaybiscuit píše:michale, jakou to ma spotrebu? zarizuje tam snad sviceni tech segmentu nejaka zarovka nebo co? mel jsem za to, ze to je led a odber celejch hodin pak do 20mA (coz je 0.24W pri 12V)
 Světlo v kufru má 2 polohy- off/on při on se zapne jen při otevřených dveřích, nebo kufru... to mě pobavilo... rady: dej tam ledky
 Světlo v kufru má 2 polohy- off/on při on se zapne jen při otevřených dveřích, nebo kufru... to mě pobavilo... rady: dej tam ledky   
   to světlo svítí pořád
 to světlo svítí pořád  blablabla
 blablabla

biscuit chce naštvat mocný zelený krystal? na-jinou barvu? no to snad neeee
 biscuit chce naštvat mocný zelený krystal? na-jinou barvu? no to snad neeee   kdysi pravil jeden starý kmet- japonec s bílou bradkou: "A všechny hodiny od teď v celicách a dalších autech budou jen zelené, protože tak si to přál mocný krystal, kdo to poruší, bude potrestán."
 kdysi pravil jeden starý kmet- japonec s bílou bradkou: "A všechny hodiny od teď v celicách a dalších autech budou jen zelené, protože tak si to přál mocný krystal, kdo to poruší, bude potrestán." 
 green crystal forever
 green crystal forever