Tempomat a spotřeba
Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny...CommonUser píše:Ano, ak je debil a kupil TSI (popripade Ecoboost)... a najlepsie z druhej ruky.hudyss píše:Vsak tohle vsechno muze resit clovek i s benzinem
No, uvidime co nam Toyota "nakuchtila" do Avisu pre facelift.
Ja som kupoval Avis ako "spolahlivost na kolesach" za rozumny penaaaz. Ak to tak nebude, tak mozem ist inam ... nemame tu len TTT, ze ... ergonomia nie je prave silnou strankou TTT.
Ja nie som slepy fanda jednej znacky (ani TTT). Logo na kapote je irelevantne.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názorkar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny...

Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
Děsíš mě, ale věřím....Podle toho, co občas slyším a čtu je jasné, že už to není co bývalo.... V kombinaci s blbým servisem to musí být na prášky.dave456 píše:tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názorkar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny....
Jenže já mám na obou docela hodně najeto, takže mě stejně dříve či později čeká řešit otázku, čím to doplnit...
tramvajenkou nebo nějaký slušný bicyklkar202 píše:Děsíš mě, ale věřím....Podle toho, co občas slyším a čtu je jasné, že už to není co bývalo.... V kombinaci s blbým servisem to musí být na prášky.dave456 píše:tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názorkar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny....
Jenže já mám na obou docela hodně najeto, takže mě stejně dříve či později čeká řešit otázku, čím to doplnit...

Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
ty si mal problem iba s tym hvizdanim, alebo aj s niecim inym?dave456 píše:tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názorkar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny....
ta maximalka je ale vtip, nie?
so starou GS450h som jazdil a to je ta najskutocnejsia ukazka toho, kde ma hybrid vyznam. Ma to neuveritelne jazdne vykony a spotrebou sa cez 10l je problem dostat.
http://www.autorevue.cz/download/GS.avi
so starou GS450h som jazdil a to je ta najskutocnejsia ukazka toho, kde ma hybrid vyznam. Ma to neuveritelne jazdne vykony a spotrebou sa cez 10l je problem dostat.
http://www.autorevue.cz/download/GS.avi
- CommonUser
- Věčnej rejpal
No to je pekny vyber. A dufam za nas, ze Lexus nema "cost cutting" na svojom strategy liste.kar202 píše:http://www.auto.cz/lexus-gs450h-61556
...a nebo totok.....to bych ale kurňa musel dědit...
Skoda len, ze nie je kombi.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
...v kombíku už nedělají ani hybridní Camry. Jeden z důvodů, proč moje volba padla na Avensis....dobrá volba, kombík uveze dokonce více, než je jeho papírová nosnost...CommonUser píše:No to je pekny vyber. A dufam za nas, ze Lexus nema "cost cutting" na svojom strategy liste.kar202 píše:http://www.auto.cz/lexus-gs450h-61556
...a nebo totok.....to bych ale kurňa musel dědit...
Skoda len, ze nie je kombi.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Okrem Avisu TTT/Lexus nema kombi, MPV Verso (S) neratam. Liftback pri Avise tiez skoncil. Asi skoncime s TTT a hotovokar202 píše:...v kombíku už nedělají ani hybridní Camry. Jeden z důvodů, proč moje volba padla na Avensis....dobrá volba, kombík uveze dokonce více, než je jeho papírová nosnost...

T27 2ZR-FAE Rice on wheels