Tempomat a spotřeba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

U benzinu ty vstriky tak odchazet nebudou, preci jen tam nejsou takove tlaky jako u naftaku. Ono turbo bude vzdy riziko, at uz je to benzin nebo nafta. Co se tyce spotreby, ta jak uz to byva u trubomotoru bude zavisla na noze ridice.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

CommonUser píše:
hudyss píše:Vsak tohle vsechno muze resit clovek i s benzinem :satisfied:
Ano, ak je debil a kupil TSI (popripade Ecoboost)... a najlepsie z druhej ruky.
No, uvidime co nam Toyota "nakuchtila" do Avisu pre facelift.
Ja som kupoval Avis ako "spolahlivost na kolesach" za rozumny penaaaz. Ak to tak nebude, tak mozem ist inam ... nemame tu len TTT, ze ... ergonomia nie je prave silnou strankou TTT.
Ja nie som slepy fanda jednej znacky (ani TTT). Logo na kapote je irelevantne.
Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
dave456
Řidič

Příspěvek od dave456 »

kar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny...
tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názor :?.
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

dave456 píše:
kar202 píše: Také mám obě Toyoty kvůli spolehlivosti, a není to otázka víry, ale praktické zkušenosti. Kdyby to mělo u Toy přestat platit a jinde to bylo lepší, klidně změním značku. Jenže s tím co mám jsem na výsost spokojen. Nevěřím, že jde jen o štěstí i když i to hraje velkou roli....Jenže jak známo, štěstí přeje připraveným... Proto se sem tam podělím o nějakou tu zkušenost...a na druhé straně rád od jiných nějakou přijmu... Na fórech Avensis jsem jich už pár načetl a úspěšně využil...namátkou, upgrade map navigace, pípání pásů, čudlíky roletky nad kufrem....naštěstí jen tyhle prkotiny...
tak si obě nech co nejdýl budeš moct, moje auto je živoucím důkazem toho, že už to platit přestalo, známý má 2 roky RAVku, bohužel má stejný názor :?.
Děsíš mě, ale věřím....Podle toho, co občas slyším a čtu je jasné, že už to není co bývalo.... V kombinaci s blbým servisem to musí být na prášky.

Jenže já mám na obou docela hodně najeto, takže mě stejně dříve či později čeká řešit otázku, čím to doplnit...
dave456
Řidič

Příspěvek od dave456 »

kar202 píše:
dave456 píše:
Děsíš mě, ale věřím....Podle toho, co občas slyším a čtu je jasné, že už to není co bývalo.... V kombinaci s blbým servisem to musí být na prášky.

Jenže já mám na obou docela hodně najeto, takže mě stejně dříve či později čeká řešit otázku, čím to doplnit...
tramvajenkou nebo nějaký slušný bicykl :)
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...tím bych to neodvozil....snad se Toy vrátí k tradici ... kvalita nadevše :idea:
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

dave456 píše:
ty si mal problem iba s tym hvizdanim, alebo aj s niecim inym?
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...na tohle si dělám zuby už delší dobu...

http://www.auto.cz/toyota-camry-japonsko-61471
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

a Hi-Ace k tomu ne? 8)
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

KarlosCZ píše:a Hi-Ace k tomu ne? 8)
...hajcka je mooooc pracovní :lol: :lol: jen na ní mrknu a bolí mě ruce... To já klidně s tou Camrinou pojedu dvakrát dokola, když nevleze.... s Avikem to taky někdy musím...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

http://www.auto.cz/lexus-gs450h-61556
...a nebo totok.....to bych ale kurňa musel dědit... 8)
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

ta maximalka je ale vtip, nie?

so starou GS450h som jazdil a to je ta najskutocnejsia ukazka toho, kde ma hybrid vyznam. Ma to neuveritelne jazdne vykony a spotrebou sa cez 10l je problem dostat.

http://www.autorevue.cz/download/GS.avi
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

kar202 píše:http://www.auto.cz/lexus-gs450h-61556
No to je pekny vyber. A dufam za nas, ze Lexus nema "cost cutting" na svojom strategy liste.
Skoda len, ze nie je kombi.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

CommonUser píše:
kar202 píše:http://www.auto.cz/lexus-gs450h-61556
No to je pekny vyber. A dufam za nas, ze Lexus nema "cost cutting" na svojom strategy liste.
Skoda len, ze nie je kombi.
...v kombíku už nedělají ani hybridní Camry. Jeden z důvodů, proč moje volba padla na Avensis....dobrá volba, kombík uveze dokonce více, než je jeho papírová nosnost...
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

kar202 píše:...v kombíku už nedělají ani hybridní Camry. Jeden z důvodů, proč moje volba padla na Avensis....dobrá volba, kombík uveze dokonce více, než je jeho papírová nosnost...
Okrem Avisu TTT/Lexus nema kombi, MPV Verso (S) neratam. Liftback pri Avise tiez skoncil. Asi skoncime s TTT a hotovo :evil: :sarcasm:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Odpovědět

Zpět na „Avensis“