jsem čerstvě majitel avensise a měl bych hned pro začátek pár dotazů na které jsem zde nenašel zatím odpověď:
1) EGR ventil, kde ho na avensisovi 2007 hledat. Je to naprosto stejné jako v tomto návodu: http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... pic=106241
2) Podsvětlení palubovky, rádia a ovládání klimošky - dá se nějak změnit barva podsvětlení? Ta oranžová je jak z dob krále klacka. Co je tam za žárovky/led? Demontáž jsem našel, ale nenašel jsem co je tam za typ použitých žárovek a jak snadno se dají vyměnit za nové. Někde jsem našel, že u rádia v avensisu kde je podsvětlení zelené se to dá změnit na modré, jelikož na těch žárovkách je přilepený malý zelený filtr. Což ale asi neplatí u mého rádia, jelikož svítí hnusně oranžově. Jinak typ je to W58832 (s ineterním cd changerem).
3) Ještě k tomu rádiu - je super, že umí mp3, ale dá se nějak naučit aby uměl číst a zobrazovat mp3 tagy?
4) Uvažuju o parkovacím asistentovi, takový ten samoinstalační balíček za 500,- kdy si to člověk vyvrtá sám. Jaký je pak problém a kudy protáhnout ty kablíky ze zadní strany nárazníku do kufru?
5) To je snad vše, možná přijdou další dotazy na které mi ani google nedá odpověď.
EDIT:
Tak k podsvětlení:
1) polovina hotová - plošňák:

2) komplet - plošňák:

3) komplet smontované zpět: