mas stesti , chtel jsem to vymenit za ty silentbloky na napravybiscuit píše:jsem rad, ze z toho pozdvizeni bylo neco uzitecnyho i pro me. dekuju moc pane, ze mas takovou zasobarnu organu, koncetin i jinejch potrebnosti pro ty nase obludy
Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jeste jsem zapomel napsat ze jsem nechal zrepasnout starter - pry uz byl taky pred smrti, no dneska to hodim do auta a kdyby mi bratr neukradl kabely ke svickam tak startuju , skoda ze mu na ty dovoleny neodejdou
jak pekne slapou v 2.0 kdyz ty jeho nedokazal sehnat - 5 objednavek podle cisel a ani jedny nesedely a na TEsly od microna se vysr..l ( tedy jestli je Micron jeste ma )
takze dalsi dil do zasoby kabely za 890,- NGK z haspy snad v utery, budou potom na druhej motor , nebo kdyby nekdo chtel
takze dalsi dil do zasoby kabely za 890,- NGK z haspy snad v utery, budou potom na druhej motor , nebo kdyby nekdo chtel
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
já mam původní kabely cca 8 let starý original Toyota. Na prodej jsou JC a fungovaly úplně stejně... tesly nevedu, tu mam akorát televizi. 
byly braný jen na test toho cukání v mrazivých dnech po startech a žádnej rozdíl.
byly braný jen na test toho cukání v mrazivých dnech po startech a žádnej rozdíl.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Protože s moji chudobou si nemohu nové svíčkove kabely dovolit,dělám si je sám. Rozeberu staré,koupim 3m 8mm svíčkoveho kabelu za 80kč k tomu 8 koncovek dle typu 60kč no a trochu práce asi hodinu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no na znacce me nesejde kdyz nejsou pro me ale rikal jsem mu aby ti zavolal ( taky bydli v Praze ) a mohl to mit vyresene , takhle nasral akorat memicron píše:já mam původní kabely cca 8 let starý original Toyota. Na prodej jsou JC a fungovaly úplně stejně... tesly nevedu, tu mam akorát televizi.
Libore to jsem delal co jsi pamatuju u fichtla
jinak motor v aute, elektrika natazena vetsina namontovana, zbyva baterka, chladic , sani , kryty pod motor a dotahnout par sroubu , jenom jsem si natahl zapesti kdyz jsem tlacit auto do garaze , boli to jak cert
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
kontrola systemu -> kontrola těsnosti -> kontrola zapojení konektorů -> kontrola elektroniky -> NO PROBLEMS -> zážeh -> START
sice je to nějaké neklidné , ale tak staré kabely z pochybných zásob, rozdělovač nastavený podle rysky z rozebírání , a pak milion drobností které to můžou dělat ale snad to bude OK
sice je to nějaké neklidné , ale tak staré kabely z pochybných zásob, rozdělovač nastavený podle rysky z rozebírání , a pak milion drobností které to můžou dělat ale snad to bude OK
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak po vice nez pulrocni odstavce se na celde opet pracuje , posledni investice nez na ni uplne zanevru , takze udelana hlava motoru , snad to bude dobre a uz me nebude trapit tesneni pod hlavou kvuli kteremu jsme odstavily, nova lambda - aneb vzdy se da prodat, to same chladic, a dalsi kokotiny na motor , pristi tyden skladam a snad vyjizdim , prvni z fotek

A to si hraješ s FE? Jak ten biscuit...
I když já bych měl radši mlčet...
na obranu ale říkám, že GE už ladem dlouho ležet nebude.
I když já bych měl radši mlčet...
Holomek!