to jsem si rikal takylibor12 píše:nejsou ty TRD nějak moc podezřele levné?? Vždyť to není ani 200dolarů za pár.
AE92 GTi "hot hatch" :) - turbo build stage 2
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

tak po dlouhém přemýšlení nebudu řešit pásy z místních tuzing shopu a  objednal jsem pár 4point bezpečnostních pásů takata s fia homologaci a E4. Čili náhrada oem a policie nemůže ani píp. Jinak kdyz jsem se informoval na originál pásy u toy tak pár na přední sedačky 22000.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

- Pavo.B.
 - Věčnej rejpal

tak zrovna na speedpro maj taky pasy s homologaci, btw. jaka je standartni doba homologace nevis ?  nebo kolik tam budes mit ty , je pravda ze potom ta cena za Takaty , OMP nebo Sparco atd. v tech kvalitnich kouscich uz je podobna
ale Takata skvela volba do japonskeho auta patri, je pekne davaj do 1.gen celic a tam sedi naramne i ta zelena barva

ale Takata skvela volba do japonskeho auta patri, je pekne davaj do 1.gen celic a tam sedi naramne i ta zelena barva
 Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavel Liška
 - Věčnej rejpal

projekt corolla e9 black thunder
Na druhé generaci jsem měl 4 bodové Schroth,stáhnuté boční okno a debila,který mě vletěl do protisměru.
Nechtěl jsem čelní náraz a tak úhybný manévr,ale nepodařilo se mě to udržet na cestě a tak jsme šli přez střechu.
Měl jsem dojem,že to bylo jenom čtyřikrát,ale svědci co to viděli mě řekli,že šestkrát.
Už to bylo dvacet roků a pásy jsem tehdy dostal od jednoho spokojeného majitele,kterému jsem dělal golfa.
Tehdy mě to připadalo jako frajeřina,ale asi někdo ještě nechtěl abych se zabil.

Nechtěl jsem čelní náraz a tak úhybný manévr,ale nepodařilo se mě to udržet na cestě a tak jsme šli přez střechu.
Měl jsem dojem,že to bylo jenom čtyřikrát,ale svědci co to viděli mě řekli,že šestkrát.
Už to bylo dvacet roků a pásy jsem tehdy dostal od jednoho spokojeného majitele,kterému jsem dělal golfa.
Tehdy mě to připadalo jako frajeřina,ale asi někdo ještě nechtěl abych se zabil.
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

ale jo,ja nic neříkam,proto jsem je taky koupil,jen ta cena by mohla být nižší  
 za to se dá koupit ojeta corolla  
 homologaci fia mají na 3roky. Jinak dnes jsem finalně namontoval plazmove zapalovani.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

V noci jsem si udělal menší výlet 
 (500km) první pozitivní výsledek použití plazmoveho zapalování je pokles spotřeby skoro o 1litr. Uvidíme jak se projeví dál. Vše funguje jak má. Praskla mi žárovka H4 v hlavních svetlech a tak jsem na zkoušku koupil osram night breaker. I ve dne to svítí celkem slušně tak uvidíme jak v noci.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

jsou to LED s patici T10 bílá ale refractor. 5x smd v celku. Nejsou zrovna levné,oproti jiným. 1Ks- 5usd. Jestli chceš mám jich dost tak ti můžu 5kousků do palubovky poslat.AndyGTP píše:Tie LED vyzeraju pekne, naozaj to ozivilo tu pristrojovku. Kde si to kupoval? nejaka konkretna znacka?