tak podvozek na autě. Prozatím jsem to nijak moc neseřizoval,jen je to o 1cm níž a tuhost tlumiče zhruba na 50% pružiny na 0%. První dojem je vcelku dobrý. Co se komfortu týká tak i zbytek je pryč,ale to vynahradily jízdní vlastnosti. Auto se nenaklaní,dobře kopíruje silnici,reakce řízení lepší,průjezd testovací zatáčkou kde jsem doteď jel při 90 na hraně a auto už chtělo jít do smyku teď ve 110 a ještě by asi kousek snesla. No objednám se na letiště a půjdu testovat.
a dorazil výfuk Ashley
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
zítra dám 277 brzdy dopředu a dozadu ty 258 a pokud bude situace příznivá tak i výfuk. Vybíral jsem podle průchodu a zvuku a tenhle by neměl být hlučnější než originál,přeci jen jezdim delší cesty. A kdyz bude čas tak přidám i 272 vacky a tak.
aby toho dnes nebylo málo,tak jsem stihnul vyměnit i silentbloky na přední nápravě. Zatím najeto 10km ale super pro byla dobrá volba. Nic se nemuselo upravovat,vše sedlo na milimetr přesně. Škoda že spodni rozpěra je někde mezi JPN a CZ. Fedex si tentokrát dává nějak na čas.
Třmeny tam sednou bez jakychkoli uprav,jsou to komplet brzdy z celicy st185. Jen se musí převrtat ty díry na 4x100. Jinak na aute už i výfuk a je to přímo "masakr motorovou pilou" na volnoběh tišší než serie,do takových 4000 o nem člověk vůbec neví jen takové basové brumlaní s otevřeným okýnkem ale potom no co budu popisovat,tady to je a volume doprava
Tak jsem se byl projet a už jsem opravdu začal naprosto vážně uvažovat nad bezpečností... tam kde jsem předtím jezdil na "hraně" ted jedu o 30km víc a zda se mi že by to ještě šlo byly mi doporučeny tyto 4 bod pásy http://www.takataracingproducts.com/#products_top ale nezda se mi moc cena. Byl bych ochoten tak 450usd za dva,nema nekdo tip??