PECM pod stanem/v kufru
Kdyžtak mi napiš do SZ tel. a pokud chceš jet třeba o den později, tak ti napíšu, jestli je místo, kde jsme skončili a jak to tam vypadá Jinak jedem k dráze, ale protože se neozývali, tak to bude o štěstí, jestli bude dost volna, ale neřekl bych, že za takového počasí bude narváno.sroubek píše:Zdravim, našel jste někdo v okolí nějaký kemp..?
Celica AT200 + LPG
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
No já sem nervozní i když nejedu celej dnešek koukám, že vysíláme 2x 5g rudochy krvelačný reprezentanty do zahraničí, těšim se na fotky, reference, zážitky... a přeju šťastnou cestu, žádný vrzání a nebesky klidný nebe
ps: žádný vrzání ani v kufru a už vůbec ne ve stanu... jste v zemi kde místo špagetových monster a cedníků na hlavě vládne tvrdá ruka kříže... žádnej vrzing vám tam tolerovat nebudou
ps: žádný vrzání ani v kufru a už vůbec ne ve stanu... jste v zemi kde místo špagetových monster a cedníků na hlavě vládne tvrdá ruka kříže... žádnej vrzing vám tam tolerovat nebudou
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Děkujeme, budeme se poctivě před spaním modlit a na star wars ani nepomyslíme. Jedině v případě, že budeme donuceni se přiznat ke kacířství místním pánem.micron píše:No já sem nervozní i když nejedu celej dnešek koukám, že vysíláme 2x 5g rudochy krvelačný reprezentanty do zahraničí, těšim se na fotky, reference, zážitky... a přeju šťastnou cestu, žádný vrzání a nebesky klidný nebe
A vrzing nebudeeee
Celica AT200 + LPG
Samozřejmě.Joe_y píše:...mluv za sebe joCvok píše: A vrzing nebudeeee
Spešl pro Microna (ale i ostatní) jen na úvod pár fotek. Je to foceno jen cesta tam+ 2 hoďky během dopoledne před drahou, to hlavní je v jiném foťáku, dneska v noci jsem se vrátil (máme hodně videí z foťáku atp, tak uvidíme, snad to bude koukatelné)
http://cvok-ce.rajce.idnes.cz/Miniochutnavka_PECM_2011
Dobrou noc Jinak i zde děkuji ondrikovi ze Slovenska, že přijel ikdyž jen na chvíli. Prostě paráda! (i to, čemu odolalo mé auto, je obdivuhodné)
Celica AT200 + LPG
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
první ulovený video googlem.... a je tam, je tam ta naše modrokolka a má tam i ehmmmm zelenokolku, bronzokolku, oranžokolku WTF
http://www.youtube.com/watch?v=EaaqVVb9nP4
http://www.youtube.com/watch?v=EaaqVVb9nP4
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
V kempu byli komáři, tak jsme ráno a večer vyjeli k dráze (500m), kde jsme měli parádní kulisu (lancer, WRX STi nejspíš, lambo, porsche 911, nějaká ta "motokára" - taková ta auta, co váží 500kg a jedou 300km/h ).. no a čínská polívka, čaj při tom byly supermicron píše:cvok> už hltám, hltám plnými doušky ten ešus a bomba je kruťárna
Celica AT200 + LPG