A myslíš Smutok, že tady s tím by to šlo líp než s klíčem na kola co byl v autě? Možná bych mohla zkusit sestavit něco podobnýho z gola sady, ale nechápu v čem je ten fígl. Aha tak matičkyse utahujou samy potvory, ale stejně jak mi to utáh na geometrii, tak jsem ani na tak moc nenajela, ale byl to boj. Možná by stačilo najít nějakou trubku a nasadit na klíč a prodloužit. A můžou se matice taky naopak povolit při jízdě? Vím, že mám základní mezery ve věcech kolem aut, no aspoň se třeba pobavíte,,
Barva na brzdové třmeny
- salome
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dík, Já to mám taky z prvovýroby a je tam jen Bosch a žádná Toyota, vypadá to, že míň práší. Každopádně mě úplně zarazilo že nikde nic černé. Ale tak přece jen Henry 33 trošku očistil než šel fotit
. Já jsem to právě nedávno čistila po víc jak osmi letech a fakt blbá práce. No aspoň mě Smutok uklidnil že v tom černým prachu není azbest, ale i tak. Půl dne s nějakou maskou to nejde. Taky mám vzadu bubny a žádný problém s brzdami nikdy nebyl. Donedávna jsem neuměla ani sundat kolo kvůli tomu povolování. Natož abych věděla jak to vypadá pod ním a že tam se něco čistí
tak mám různé resty,
A myslíš Smutok, že tady s tím by to šlo líp než s klíčem na kola co byl v autě? Možná bych mohla zkusit sestavit něco podobnýho z gola sady, ale nechápu v čem je ten fígl. Aha tak matičkyse utahujou samy potvory, ale stejně jak mi to utáh na geometrii, tak jsem ani na tak moc nenajela, ale byl to boj. Možná by stačilo najít nějakou trubku a nasadit na klíč a prodloužit. A můžou se matice taky naopak povolit při jízdě? Vím, že mám základní mezery ve věcech kolem aut, no aspoň se třeba pobavíte,,