Barva na brzdové třmeny
Barva na brzdové třmeny
Čau,chci si obarvit brzdové třmeny na yardovi,má stim někdo nějaky zkušenosti? jakou barvu použit ,která je kvalitní a vydrží.díky
-
mysiakmysiak
- Navigátor
Ja používam od DUPLI COLLOR, brake calipper http://www.tradix.sk/dupli-color_spreje ... _na_brzdy/
-no ale po zime to tá soľ dosť zožere. Takže pri výmene pneu to furt streknem 2,3x. Už som rozmýšľal aj nad nejakým priesvitným lakom, aby tu farbu ochránil, na jar to snáď skúsim.
-no ale po zime to tá soľ dosť zožere. Takže pri výmene pneu to furt streknem 2,3x. Už som rozmýšľal aj nad nejakým priesvitným lakom, aby tu farbu ochránil, na jar to snáď skúsim.
Auris, 1,6 5MT
Zdarec. Já je mám taky natřený ( ne nastříkaný ).
zeptal jsem se na vypalovací barvu, a měli ji namíchanou tak mi dvě deci odlili, a je to uplně v pohodě... dělal jsem to v zimě a ani přezouvání na léto s tím nic neudělalo...
Nakonec mi stejně řekli, že když to bude i obyč barva která je namíchaná a nalijete do toho tužidlo, tak to nic neudělá...... zase tak moc se ty brzdy nehřejí, a jestli někomu jooo, tak nemumí jezdit a stojí furt na brzdě a dobře mu tak..
zeptal jsem se na vypalovací barvu, a měli ji namíchanou tak mi dvě deci odlili, a je to uplně v pohodě... dělal jsem to v zimě a ani přezouvání na léto s tím nic neudělalo...
Nakonec mi stejně řekli, že když to bude i obyč barva která je namíchaná a nalijete do toho tužidlo, tak to nic neudělá...... zase tak moc se ty brzdy nehřejí, a jestli někomu jooo, tak nemumí jezdit a stojí furt na brzdě a dobře mu tak..
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
a sprej vydrzi malo?? napřiklad tento http://www.auto-doplnky.com/barva-na-br ... rvena.html
- radys03
- Věčnej rejpal
já jsem natíral obyč syntetikou a drželo mi to 3 roky (na peugeotu 307 už je natřeno 4 roky a pořád drží - je fakt, že se s ním moc nejezdí). Očistil jsem, odmastil, antikorozní základ, 2x vrch, bezbarvý lak a je to pořád pěkné. Obyč barvou jsem i obtahoval nápis na víku ventilů(u mého 4e-fe) a drží už rok. Nikde se nic neloupe a je pořád lesklý. Na ty spreje na brzdy bych se vys...
Brzdy bez laku byly po zimě takový zašlý, ale po použití toho laku vypadají pořád dobře- i zadní bubny
Brzdy bez laku byly po zimě takový zašlý, ale po použití toho laku vypadají pořád dobře- i zadní bubny
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- salome
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Toyota prý používá bezazbestové destičky...tak už asi vím co si pod tím představit. Někdo sundá kolo a má to pěkný jde si to ještě vylepšovat. Někomu jinýmu tam nastrkali Bosh, tak sundá kolo a pak má na odpoledne vystaráno, aby to očistil a vypadalo to tak jako když Henry 33 sundá kolo. A pak toho má plný kecky a práce je to hnusná a azbest škodlivej. To máš z výroby ty destičky? Asi máš silnější motor. Nebo čím to je?
Takovéhle destičky jsem ani neviděla nikde v katalogu. Bosch, Ate, Ferodo, Starline atd, ale Toyota?
To utahování kol moc nechápu. Předpokládám, že v servisech to dělají předepsaným utahovacím momentem. A to je fest a špatně se to povoluje. Máte na to nějakou metodu? Já si vylezu na klíč co nejdál od matic a někdy musím i vyskočit jinak tam budu stát doteď. V návodu k autu je že na utahování kol mám používat jen ruce takže když to pak utáhnu tak fest to nedotáhnu. Občas obejdu auto s klíčem a zkontroluju to. Jak to má být správně a proč to utahujou tak moc?
Takovéhle destičky jsem ani neviděla nikde v katalogu. Bosch, Ate, Ferodo, Starline atd, ale Toyota?
To utahování kol moc nechápu. Předpokládám, že v servisech to dělají předepsaným utahovacím momentem. A to je fest a špatně se to povoluje. Máte na to nějakou metodu? Já si vylezu na klíč co nejdál od matic a někdy musím i vyskočit jinak tam budu stát doteď. V návodu k autu je že na utahování kol mám používat jen ruce takže když to pak utáhnu tak fest to nedotáhnu. Občas obejdu auto s klíčem a zkontroluju to. Jak to má být správně a proč to utahujou tak moc?
Naposledy upravil(a) salome dne pon 01.08.2011, 13:52, celkem upraveno 1 x.
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokial si pozries lepsie, tak tie dosticky su Ate ale maju na sebe Toyota, lebo su dodavane do prvovyroby. Toyota sama nerobi ziadne brzdove dosticky, ma len roznych dodavatelov.
Azbest myslim nepouzivaju uz v ziadnych dostickach, pokial sa nemylim, tak je to zakazane.
Inak matice sa vedia obcas aj sami dotiahnut pocas jazdenia a preto niekedy idu fest tazko. Inak na uvolnovanie odporucam kupit nieco taketo:
http://www.levne-rucninaradi.cz/telesko ... 2mmgqdiqg2
a pokial mas 21 matice tak este:
http://www.levne-rucninaradi.cz/hl12-dr ... -3490.html
Je to lacne a ucinne.
Azbest myslim nepouzivaju uz v ziadnych dostickach, pokial sa nemylim, tak je to zakazane.
Inak matice sa vedia obcas aj sami dotiahnut pocas jazdenia a preto niekedy idu fest tazko. Inak na uvolnovanie odporucam kupit nieco taketo:
http://www.levne-rucninaradi.cz/telesko ... 2mmgqdiqg2
a pokial mas 21 matice tak este:
http://www.levne-rucninaradi.cz/hl12-dr ... -3490.html
Je to lacne a ucinne.
no vsetko je tam od vyroby zatial je to ATE vyrobene pre toyotu ako smutok pisal nakolko pre toyotu je lahsie to kupit od dodavatela ako vyrabat a aj tak myslim ze by ich to stalo viac ako kupit uz hotovy produkt
zatial brzdi dobre a to su vzadu bubny tak by clovek cakal ze to nebude moc dobre brzdit ale pohoda
no ja som to cistil len cisticom na kolesa a trochu som to kartacikom pobehal ale islo to pekne dolu bez namahy. kamarat na 10 rocnom pasate sa dobre narobil pri tom
zatial brzdi dobre a to su vzadu bubny tak by clovek cakal ze to nebude moc dobre brzdit ale pohoda
no ja som to cistil len cisticom na kolesa a trochu som to kartacikom pobehal ale islo to pekne dolu bez namahy. kamarat na 10 rocnom pasate sa dobre narobil pri tom