Klíč 6g
Klíč 6g
Jelikož mám jen jeden klíč tak jsem si řekl, že již nadále nebudu pokoušet štěstí a pořídím si kopii. Problém přišel ve chvíli, kdy byla kopie "na světě" - i přes profesionální práci zkušeného pracovníka jde klíč do zámku jen zasunout a nic víc (dveře, kufr, skříňka). Tak se chci zeptat zda-li s tímto problémem máte někdo nějakou zkušenost? Také bych zmínil připomínku onoho pracovníka, že tento klíč jako jediný z celého sortimentu nemá tzv. doraz (zub po obou stranách u ústí) tak jestli to s tím nemůže nějak souviset...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
me taky jde v poradku , jen ho trosku po zkousce v zamku pribrousil, jinak kamarad musi klicek povysunout jinak neodemkne - me se to povedlo na 5 pokus a to jsem si vzpomel ze to musim povytahnout na jeho aute , jinak cena zamku v toyote komplet pro info ( pred 2 roky ) byla na 5.gen pres 5 tisic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tak mi to nedalo a šel jsem to znovu zkusit a nakonec se zadařilo, ale je třeba s tím klíčem v zámku chvíli laborovat aby se dostavil kýžený výsledek (lidi už se na mě dívali jak na nějakou čórku ). Snad se to časem alespoň trochu zpraví bo jak budu někdy někam spěchat tak to bude o nervy . Každopádně dík za vaše zkušenosti...
- Ahold
- Věčnej rejpal
Mě před 2 měsícama na Corollu řekli +- 40 tisíc.Pavo.B. píše:me taky jde v poradku , jen ho trosku po zkousce v zamku pribrousil, jinak kamarad musi klicek povysunout jinak neodemkne - me se to povedlo na 5 pokus a to jsem si vzpomel ze to musim povytahnout na jeho aute , jinak cena zamku v toyote komplet pro info ( pred 2 roky ) byla na 5.gen pres 5 tisic
Vy nemáte imobilizér?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Ahold
- Věčnej rejpal
Jsem totiž byl ve 2 zámečnictví kde dělali i imobilizéry a poslali mě doháje, že to je nějakej spešl...Pavo.B. píše:U 5.gen imobilizer neni, u 6.gen jsem videl dodelavanej , ale u nejakych asi muze byt
( ted nastesti z vraku mam komplet sadu zamku v zasobe, az se mi to zase nekdo rozhodne znicit )
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Nevím jaký je rozdíl mezi čipem a imobilizérem, ale nemám rozhodně (a z tohoto ohledu bohudík) ani jedno. Rok výroby 1994. Jinak příběh nekončí, jelikož kopie funguje tak na 5% a to jen k otevření/zamčení dveří, pokusil se mi to ještě na několikrát "dopasovat" až to nakonec vzdal a vrátil mi prachy s tím, že to pro něj není uspokojivý výsledek...