autolektrikář Praha
autolektrikář Praha
Nemáte někdo v Praze autoelektrikáře potřebuji zjistit proč se mi pořád po otočení klíčku u celici 5g. Gti točí větší vrtule,prošel jsem čidla,relé a už nevím jestly je to v nějakém kabelu,nerad se do elektriky montuju
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
salceer> teď sem poslouchal.... netočí se ve 2. poloze když je auto studený a ani po kratší jízdě.... točí se jen po dlouhý jízdě, třeba na srazu se točil Tak by to mělo bejt... nevidim důvod proč by se měl točit když voda neni horká.
Dawe24> kdysi dááávno, ještě sem ani nebyl na foru sem taky řešil něco s větrákama... myslim taky že se točily permanentně... ale už si nevzpomínám... kontakt mam, možná sem ti ho už dával... ul. v Bokách I neměl by to bejt problém...
Dawe24> kdysi dááávno, ještě sem ani nebyl na foru sem taky řešil něco s větrákama... myslim taky že se točily permanentně... ale už si nevzpomínám... kontakt mam, možná sem ti ho už dával... ul. v Bokách I neměl by to bejt problém...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Má to fungovat že větší větrák když je auto zahřáté sepne termospínač na chladiči aby se auto neuvařilo a dále když se zchladí tak ho vypne a takhle to pokračuje,malý je tam jen na dochlazování nebo když má někdo klimu,nechal jsem si vyměnit motorovou elektriku protože jsem tu starou měl polorozpadlou a vše funguje akorád mi pořád po otočení klíčku běží velký větrák,když v pojistkovce vyndám relé a dám jiné je to pořád to samé i termospínač jsem měnil takže už zbývá nějaký kabel proto potřebuji autoelektrikáře aby se na to mrknul u té staré elektriky to občas taky zlobilo ale pak to přestalo,díky microne ozvu se.