přiměsi do nafty
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A davate ho proc ? Protoze v casopise v testu vysel nejlepe ? V tom casopise, kde mel celostrankovou reklamu ?
Treba ja nejlepsi naftu mam od cerpacky v jedne firme, kde maji nove kamiony s EURO5, kde spatna nafta by vysla pekne draze. Bohuzel se tam dostanu jen malokdy.
Treba ja nejlepsi naftu mam od cerpacky v jedne firme, kde maji nove kamiony s EURO5, kde spatna nafta by vysla pekne draze. Bohuzel se tam dostanu jen malokdy.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
...lebo iba pri pridavani tohto aditiva moj D-CAT nedymi v zime, a to som tam daval aj original Toyotamrazik píše:A davate ho proc ? Protoze v casopise v testu vysel nejlepe ? V tom casopise, kde mel celostrankovou reklamu ?
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
Re: aditiva
Ja dávam VIF, zatiaľ som iné nedával. A poznať nejaký rozdiel ked teraz dávaš Stanadyne performance formula alebo Delphi diesel plus oproti VIFu?jelinek4 píše:Ja dávam Stanadyne performance formula alebo Delphi diesel plus doteraz som daval VIF.
Ten delphi diesel plus je podla mna lepsi ako VIF a stanadyne. Stanadyne a VIF by som povedal ze su rovnake co sa pocitov tyka. Ked som kupil auto tak mi pri studenom motore trosku sklbalo motorom az kym sa nezahrial na cca 5 čiarku. Asi 30000 km po kupe auta som daval VIF a nic sa nemenilo po pár naliatiach delphi diesel plus to citim uz len niekedy,a ked je to citit tak asi cca 1 km jazdy. Takze odvtedy davam cca kazdu 10 nadrz Delphi diesel plus. Po vyjazdeni cca 4 nadrzi po naliati delphi diesel plus davam stanadyne.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
Vďaka za opis, odkiaľ kupuješ ten Delphi? Vyskúšal by som ho aj ja..jelinek4 píše:Ten delphi diesel plus je podla mna lepsi ako VIF a stanadyne. Stanadyne a VIF by som povedal ze su rovnake co sa pocitov tyka. Ked som kupil auto tak mi pri studenom motore trosku sklbalo motorom az kym sa nezahrial na cca 5 čiarku. Asi 30000 km po kupe auta som daval VIF a nic sa nemenilo po pár naliatiach delphi diesel plus to citim uz len niekedy,a ked je to citit tak asi cca 1 km jazdy. Takze odvtedy davam cca kazdu 10 nadrz Delphi diesel plus. Po vyjazdeni cca 4 nadrzi po naliati delphi diesel plus davam stanadyne.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
-
- Člen Týmu
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Protože se jedná o obecné téma ... zkuste psát pro nás všechny
Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Palivo
nebo přímo http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=

Obsah fóra TOYOTA KLUB Česká Republika -> Palivo
nebo přímo http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
-
- Člen Týmu
přiměsi do nafty
Zdravim.Aky je rozdiel medzi letnym VIFom vbielej a čiernej plechovici
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/
Re: přiměsi do nafty
V barve (zluta vs zelena)fischer1321 píše:Zdravim.Aky je rozdiel medzi letnym VIFom vbielej a čiernej plechovici

Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

-
- Člen Týmu
přiměsi do nafty
Nemam skusenosť s VIFOM,preto som to napisal do tohto fora a čakam aj na solidnu odpoved a nie vysmech od nejakeho ............Diky awe_cz
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/