přiměsi do nafty
přiměsi do nafty
poradte prosim jake davate primesi do nafty at auto "nerechtá" tankuji vervu obcas i jine ale ne shell! Bylo mi receno ze neni dobre stridat ale bohuzel se tomu asi neubranim .DIKY za rady.
TOYOTA Avenzis 2,0 D4D , 93 Kw , Business Plus kombi
Ja kdyz tankuji v CR,tak jedine Top Q od Benziny a pridavam sve aditivum Kernite K-Gard NF, je sice drazsi cca 1000kc a vice,ale je vyborny. Kdyz tankuji v Nemecku na Aral palivo Ultimate,tak stejne aditivum davam,ptz to neni taky aditivovana nafta.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
tak sehnat ji celkem problem, ptz se jen tak volne neprodava treba jako VIF ci jine. Ja ji kupoval u nas v LBC v Bosch Service,tak jestli mas nejaky pobliz,tak se zkus zeptat. Nebo na netu najit zda nemas nejakeho obchodaka v blizkosti. Jinak je to 1 litr. A na nadrz davam 60ml,takze to celkem vydrzi.
nasel jsem mensi info : http://www.kernite.com/kernite/productV ... ame=K-GARD
nasel jsem mensi info : http://www.kernite.com/kernite/productV ... ame=K-GARD
Tohle se stávalo před pár lety. Teď už je to pár let OK. Osobně jsem to testoval, nechal plechovku venku na mrazu -15 a byl normálně tekutý. Jsem s ním navýsost spokojený, ale věřím, že jsou lepší....hudyss píše:No mozna, je VIF s tech levnych aditiv dobry,ale zadna slava. Uz se i na peugeot foru resilo, ze jim zimni VIF behem mrazu v zime stuhnul,kdyz ho meli v kufru. No to by se urcite stavat nemelo!!!
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
aditiva
Ja dávam Stanadyne performance formula alebo Delphi diesel plus doteraz som daval VIF.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
No nevim, resili to tuhle zimu!kar202 píše:Tohle se stávalo před pár lety. Teď už je to pár let OK. Osobně jsem to testoval, nechal plechovku venku na mrazu -15 a byl normálně tekutý. Jsem s ním navýsost spokojený, ale věřím, že jsou lepší....hudyss píše:No mozna, je VIF s tech levnych aditiv dobry,ale zadna slava. Uz se i na peugeot foru resilo, ze jim zimni VIF behem mrazu v zime stuhnul,kdyz ho meli v kufru. No to by se urcite stavat nemelo!!!