myslim ze to dotazeni nebude na dlouho, volna je proto ze je ojety oblozeni (kolik mas najeto?), do roka a do dne stenak budes muset koupit novy oblozeniskullda píše:díky mockráttam mě nenapadlo se kouknout
hh prej obložení
kurvy už neví jak vydělat na prostém občanovi!
ještě jednou díky
ale staci to mit blbe sestelovany a neni ti co platne ani nove oblozeni , samozrejme ze bych to vsechno zkontoloval , ale uz tu par lidi resilo to ze jim rucka zabira moc vysoko a servis jim rekl ze je to na vymenu , a pritom stacilo dotahnout jen toto lanko , u aut ktere nebrzdi bubnama vydrzi oblozeni rucky sakra dlouho a spis zrezne nez se ojede - pokud ale dobre funguji lanka a perka a nedre to za jizdy , coz se taky stavabartp píše:myslim ze to dotazeni nebude na dlouho, volna je proto ze je ojety oblozeni (kolik mas najeto?), do roka a do dne stenak budes muset koupit novy oblozeniskullda píše:díky mockráttam mě nenapadlo se kouknout
hh prej obložení
ještě jednou díky
a vzhledem k cene a zivotnosti materialu?
Zdravím.bartp píše:myslim ze to dotazeni nebude na dlouho, volna je proto ze je ojety oblozeni (kolik mas najeto?), do roka a do dne stenak budes muset koupit novy oblozeniskullda píše:díky mockráttam mě nenapadlo se kouknout
hh prej obložení
ještě jednou díky
mno jo to máš asi pravdu ..najeto mám "155000"ale věřit tomu? auto mám po dvou podnikatelích takže tipuju minimálně 250000 ...zkusím to dotáhnout a uvidíme co se stane popř se vrhnu na to obložení at mám klid... díky za upozorněníbartp píše:myslim ze to dotazeni nebude na dlouho, volna je proto ze je ojety oblozeni (kolik mas najeto?), do roka a do dne stenak budes muset koupit novy oblozeniskullda píše:díky mockráttam mě nenapadlo se kouknout
hh prej obložení
ještě jednou díky
přes rok uplynul, dotáhl jsem jenom šroub co je pod gumou u páky a brzdím na 2-3 zubu tak jak jsem potřeboval.. zatím bez problémů ... " ikdyž jsem ten šroub musel podložit párem podložek pač už jsem byl pod závitemRoman Jašek píše:Skoro všechny Toyoty Avíky a jejich ruční brzdy zabírají až tak na poslední dva zuby. Nebo je tady někdo, kdo tu káru zabrzdí hned na prnví dva až tři zuby natrvrdo ?
Mám najeto 243tis a taky to budu řešit... už to zabírá na poslední dva šrouby...skullda píše:Zdravím a zároven prosím o pomoc...dá se nějak dotáhnout ruční brzda?popř jakej plastik se musí odjebat abych se k tomu šroubu dostal
) díky za jakoukoliv radu