Celica 3SGE dusí se při akceleraci
Celica 3SGE dusí se při akceleraci
Zdravím, mohl by jste mi prosím Vás někdo poradit. Když jsme jeli na sraze spanilou jizdu, tak mi po cestě na 4 valci vypadl ze svíčky kabel jel jsem stim asi kilák a pak ho nasadil. Od té doby, když se mi zahřeje auto a z volnoběžných otáček šlápnu na plyn tak se motor mírně zakucká a pak jde bezproblému do otáček, zajímve je že to neděla pokáždé. Dvakrát třeba prošlápnu, nechám vždy spadnout ot. na volnoběh a nic, napotřetí se to zakucka, je to tak sekunda nebo dvě. Mam tam tak 500km nové svíčky NGK Platinum, teď jsem vyměnil víčko i palec, odpor kabelu je v pořádku i svíčky v nich drží napevno, projistotu jsem kontroloval i rozvoďák jestli nepřeskočil o zub. Už nevím čím by to mohlo být.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
osciloskop je ta nejlepší diagnostika,všechny tysw kukatka co kde co dělá jsou k ničemu. dat notes k autu a říct chyba P0302 nepalí druhy valec vyměníme svíčku,nic zavada trva,vymeníme cívku,zavada trva tak vymeníme lambdu ta muže za všechno,zavada trva ale ze na valci není komprese uz je nenapadne, pane auto jsme neoppravili ale mate spoustu novych veci. Bude to 20000
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
oj tealita životalibor12 píše:osciloskop je ta nejlepší diagnostika,všechny tysw kukatka co kde co dělá jsou k ničemu. dat notes k autu a říct chyba P0302 nepalí druhy valec vyměníme svíčku,nic zavada trva,vymeníme cívku,zavada trva tak vymeníme lambdu ta muže za všechno,zavada trva ale ze na valci není komprese uz je nenapadne, pane auto jsme neoppravili ale mate spoustu novych veci. Bude to 20000
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
spsi treba u tech cidel jde o to znat ty hodnoty jake to ma mit, odpor a podobne , pak clovek lehko zjisti jestli je ok nebo ne
bracha taky vzdycky vymysli co by mohlo jit spatne ze mu to nejede , lambda a podobne , no vzdycky to byly ty po.... kabely
bracha taky vzdycky vymysli co by mohlo jit spatne ze mu to nejede , lambda a podobne , no vzdycky to byly ty po.... kabely
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že to lze sledovat,ale nikdo to nevyrábí. Většinou se jedna o práci nadšenců z různých elektro DYI komunit. Vše je na základě snímání napětí jež čidla dávají,takže něco na způsob dostatečně rychlého voltmetru s nějakým jednoduchým programem který prepočte že 2.8V napětí na čidle teploty vzduchu odpovídá 32'C. Pavluv brácha by to mohl nakonec i postavit a vymyslet,pokud se nepletu.sroubek píše:Samozrejme ze mi nejde o to resit pres PC zavady, zajimalo me zda jde napojit, treba skrz ty hodnoty tot vse, amaterismus to byt hned nemusi, hold ucenej z nebe nespad. A to jak nachazi v servisech zavady, je pripad sam o sobe..
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-