dave456 píše:meir píše:Budu s tim jezdit po Praze a okoli. Diesel se mi zda na tohle zbytecny. Podle mne 1.6 benzin staci. Na delsi cesty mam jine auto. V Hong Kongu jsem mel Prius. Nezapomente, ze tahle 1.6 je stejne silna jako predchozi 1.8. Koukam na oboji. Jen pro me ucely nevidim velky duvod pro 1.8, to je vse.
na tydle podmínky diesel určitě ne. Otázka je, zdali vůbec avensise

, do města to fakt moc praktické není, ale pokud se ti líbí a chceš ho, proč ne. Akorát bych teda doměsta zvážil variantu multidrivu (co má m5t). Nedávno jsem měl možnost jezdit se subaru 2.5 benzín s lineartronikem a bylo to naprosto boží

. Někde jsem nedávno čet, že ten multidrive od TT je to samé, tzn. variátor, ne převodovka s kvaltama. Ale nevím, jestli je to pravda (s toyotou a multidrive), automat se mi nelíbí, ale ten variátor je supr, aspoň na jízdu, nevím jak spolehlivost atd. Vědět to před 4mi měsíci, volil bych možná jinak.
Diky za upozorneni s tim multidrivem. Koukal jsem na to i jsem se s tim projel sice jen v Subaru. Protoze v Avensis to tu nemaji na vyzkouseni. Ale nijak mne to nanakoplo. Jen se vracim k puvodnimu. Z ruznych nabidek se mi zdaji nejlepsi tyto(vse ceny v Euro a bez DPH, auto se bude kupovat na firmu):
1. Avensis Combi v DK zakladu 1.6: 14000 Eur
2. Avensis Sedan v DK zakladu 1.8: 14300 Eur
3. Avensis Combi v DK TX Edition verzi 1.8 s Navi+zpetnou kamerou: 16000 Eur
Jeste bych se Vas optal na zkusenost s barvou jak se co spini a na ktere je co videt.
Diky