Asi špatně čteš, nikdo ho neobhajuje, jen říkám jak tehdy nebyly takové sociální problémy jako dnes a to máme tu naší demokracii, která je ti tak uplně k **** Ano máme tady svobodné volby, které jsou zas a jenom divadélko pro obyčejné lidi.Doohy píše:s tím komunismem sem reagoval na ArnieGTlibor12 píše:Komunismus nikdo neobhajuje. Precti si to znovu. Mne by to svým způsobem mohlo být jedno protože jsem si nařídil od 55ti nepracovat. Tady se jedná o to že tato vláda chce těm obyčejným poctivým občanům sebrat další desetitisíce z jejich peněženek. V tomto státě žije podle statistiky již 14%lidí na hranici chudoby,po těchto reformách pokud projdou přibudou další. A to je v pořádku?
Možná to není v pořádku, ale máme tu svobodné volby...a když lidé rozhodnou, že ty změny nechtěj,tak zvolej někoho jinýho ...
ale pořád to neospravedlňuje blokády silnic .. o to mi jde
Pokud sleduješ trochu dění v politice tak jsis jistě všiml jak pěkně se umí přizpůsobit jen aby zůstali u "koryt"
Ať zvolíš kohokoli tak to vyjde nastejno, .....každemu jde jen o to jak to udělat aby se na to nepřišlo, takže neřeší co by bylo nej pro obyvatele ale jak to udělat aby nikdo nepřišel na to že se někde ztratilo 500mil. .
¨
Pokud by chtěli jako že nebude blokace dopravy, tak je to dost dopředu avizováno na to aby jsi se na to připravil,...takže nic proti tomu,...jděte do toho, je třeba aby se už taky někdo pořádně ozval.
Závěrem bych to asi citoval:
"Můžeme s tím nesohlasit, nemusí se nám to líbit, ale to je asi tak vše co se proti tomu dá dělat"