Stávka cestujících - ad stávka ve čtvrtek (!)

Tlachání o všem - bez zaměření!
Jimmi
Věčnej rejpal

Stávka cestujících - ad stávka ve čtvrtek (!)

Příspěvek od Jimmi »

Prodávám, jak jsem nakoupil:

"NEVYSTOUPÍME, NEVYSTOUPÍME A NEVYSTOUPÍME!!!
STŘEDA 15. 6. 2011 - 23.30, Můstek, Metro A, směr Dejvická

My, zákazníci Dopravního podniku hl.m. Prahy, nesouhlasíme s omezením předplacených služeb. Proti tomuto omezení budeme protestovat formou stávky cestujících: Nevystoupíme ve stanici Dejvická.

NÁVOD K POUŽITÍ: Nastoupíme do metra ve směru Dejvická, které přijede do stanice Můstek po 23:45, a na konečné stanici Dejvická z něj nevystoupíme, nevystoupíme a NEVYSTOUPÍME!!!

S sebou: platná označená jízdenka na 24(!) hodin, občerstvení a osvětlení (baterky, čelovky atd.) + hudební nástroje vítány.

Těší se na Vás odPorový svaz cestujících!"
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

Hm to určitě pomůže :lol: :lol: :lol:
Stávkující odboráře propustit a byl by klid....,nemůžou si brát za rukojmí půlku ČR a když se jim nechce makat tak v čem je problém :?: :?: :?:
...ok snížil bych odchod do důchodu řidičům MHD pac vlezt do autobusu ve 30ti stupňovém vedru s 69 letym dedou :?: :?: :?:
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

honzism@n píše:Hm to určitě pomůže :lol: :lol: :lol:
Stávkující odboráře propustit a byl by klid....,nemůžou si brát za rukojmí půlku ČR a když se jim nechce makat tak v čem je problém :?: :?: :?:
...ok snížil bych odchod do důchodu řidičům MHD pac vlezt do autobusu ve 30ti stupňovém vedru s 69 letym dedou :?: :?: :?:
snizil bych odchod do duchodu vsem ridicum nejen MHD a ostatnim ridicum bych zprisnil zdravotni kontroly... A ještě by to chtělo psichotesty na řiďičák...
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

souhlas estě že necestuju MHD :lol: :lol:
Celica GT 125kw (1998)
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

jsem odborář již 12let - platím 1% z platu. Spočítejte si kolik nás je a kolik máme za ty roky peněz v kase. Nějaké výhružky o tom že budeme hradit ušlé zisky je nic proti tomu kolik je našetřeno :P

Kéž by stát měl odborníky jako odbory,dovedl také takto hospodařit a rozdělovat finance .......... pořádat akce.

Poslední stávku v Praze jsem podpořil účastí i s přítelkyní a budu pokračovat i nadále. Já v 70letech do důchodu nepůjdu - většinu své praxe pracuji jako elektrikář v železárnách (slévárny,svařovny,kalící pece.....) 70let se nedožiju
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Obrázek
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ano,takhle to přesně dopadne pokud si Kalousek prosadí svoje. Taky jsem odborář a budu zítra jeden z prvních kdo dopravu v Praze v půlnoci zastaví. Už mě prostě s*re jak mě tato vláda v tichosti připravuje o víc a víc peněz na daních. Mnoho lidí vůbec neví o už proběhnuté změně zdanění hrubé a superhrubé mzdy kdy potichu přicházíme z průměrného platu o 400kč. Teď si chce stát vzít dalších 5.5% z výdělku. Doporučuji v metru určitě nezůstávat ani ho nepoužívat. Tak kolem 8ráno se kvůli bezpečnosti lidí zastaví tak jako tak. I při fungujících všech tři dopravních složek v Praze jezdí trasa metra A a C v intervalu 2s na hranici bezpečnosti. Už i teď se v ranní špičce zavírají některé vstupy kvůli omezení cestujících. Pokud nebude fungovat pozemní doprava,metro dlouho fungovat nevydrží. A změny v zákoníku práce? Ono se všichni budou kroutit jako hadi až jim zaměstnavatel nařídí odpracovat zdarma 200hodin,které pominu li peníze mohli věnovat dětem,manželce,autu kamarádům...
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

a Vy si asi myslíte že socani Vás všechny spasej co??? to díky nim sme takhle v pí*i + to nemluvim o 40letech komoušskýho režimu.ok to co se děje teď ve vládě je fakt strašný ale chcete se dožít státního bankrotu????
Celica GT 125kw (1998)
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

lol a jsme u politiky...by mne zajimalo, kdy uz si lide konecne uvedomi, ze jestli je u vlady komous, socan nebo pravicak, porad je to stejna verbes, kterou zmeni penize a vidina corky.
Ikdyz se zalozi nova strana a zapusobi se na volice, stejne to bude porad stejne, je to v lidech ne v programu stran.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Snad pro pobavení.

Jinak jako ono aji bych chápal ty Vaše důvody, proč chcete stávkovat, ale zítra povezu mladou na zkoušku, nemůže se přihlásit na jinej termín a pokud se na zkoušku nedostane, bude muset o rok posouvat blokovou zkoušku (MU PF) a jak mi budou nějací stávkaři dělat problémy, tak se v tu chvíli nebudu zlobit na vládu, ale na ně. Nemluvím ani o lidech, co jim zaměstnavatel neuzná, že se do práce nedostanou, kvůli nějaké blbé blokádě.

Všichni dělají, jako by najedou prozřeli a to co se tu dělo přes 20 posledních let neviděli. Chtěl bych vidět výraz ve tváři tady Tondy, nebo Libora, při vší úctě, kdybych jim udělal to stejný, co je v tom článku, na který posílám odkaz. Ale nepředbíhejme, třeba křivdím a bude to probíhat tak, že o stávce ani nebudu vědět.
Holomek!
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Luke_Luke píše:lol a jsme u politiky...by mne zajimalo, kdy uz si lide konecne uvedomi, ze jestli je u vlady komous, socan nebo pravicak, porad je to stejna verbes, kterou zmeni penize a vidina corky.
Ikdyz se zalozi nova strana a zapusobi se na volice, stejne to bude porad stejne, je to v lidech ne v programu stran.
Naprostý souhlas :thumbsup: Je to běh na dlouhou trať a každým rokem to jde spíše k hornšímu. Morálka nejenom politiků ale skoro většiny lidí ve státě je prolezlá korupcí až je z toho zle.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

honzism@n píše:a Vy si asi myslíte že socani Vás všechny spasej co??? to díky nim sme takhle v pí*i + to nemluvim o 40letech komoušskýho režimu.ok to co se děje teď ve vládě je fakt strašný ale chcete se dožít státního bankrotu????
možná by ten bankrot byl lepší. :) od roku 89 jsem vždycky volil pravici. A nemyslím si,že mě socaní spasí. Od roku 89 neslyším nic jiného od politiku jak zem vyvedou z krize a jak mám pozitivně vyhlížet to světlo na konci tunelu. Bohužel už došla trpělivost i mne. Ryba vždy smrdí od hlavy. Tady hlavně chybí odpovědnost politiku za cokoli za jejich činy. Pokud nějaký politik rozhodne o nějaké zakázce která z našich kapes vytáhne 10mld czk a on se bez jakékoli zodpovědnosti usmívá tak se pak nemůžeme divit že jsme tam kde jsme. On by se asi choval jinak kdyby to šlo z jeho kapsy. Mě vychovali tak že nemůžu utratit víc než kolik vydělám,a o tom to je. Ať se dělo za minulého režimu co se dělo,sociální systém a fondy měli v pořádku. Po revoluci bylo v důchodovém fondu přes 46mld kčs to by odpovídalo dnešním skoro půl biliónu czk to by stačilo bez jedné vybrané koruny od občanů na výplatu důchodu do roku 2025. Kde ty peníze jsou? Pryč. Rozházené nezodpovědnými politiky za své činy. Tak se zkrátka začne brát tam kde ještě trochu je,u všech co pracují. Bisquit: nikdo nikoho blokovat nebude. To není účelem.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Pokud chtěli odboráři zablokovat papaláše, tak si měli dát sraz před domem odborů. Nikde v republice totiž není větší koncentrace papalášů. A stávka není vůbec o reformách, ale je to jen prachobyčejná demonstrace moci těch papalášů s tím, že k ní budou zneužiti obyčejní členové odborů...kteří to jistě spojí po stávce s nákupama v Praze, jak bývá obvyklé. Jestlipak obyč odboráři vědí, že narozdíl od nich jsou odborářští předáci prakticky nepropustitelní? A kdo to asi obsere jako první až dojde na lámání chleba, zaměstnanec nebo jejich hlavní odborářský demagog?
Je třeba si taky uvědomit, že v soukromém sektoru už dva roky panuje dost drsný režim a škrtání všech možných benefitů proběhlo hned na začátku krize. Lidi jsou vesměs rádi, že vůbec nějakou práci mají a dostanou výplatu. Vidím to dnes a denně, protože se pohybuju dost blízko oboru personalistiky. Ne, že bych to někomu přál, ale asi se budou státní zaměstnanci hodně divit, až budou sedět na pracáku a marně shánět práci. Tedy pokud se nám nepodaří dohnat třeba Řecko, pak by místo sedění na pracáku museli jít spásat trávu na golfová hřiště místo ovcí.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

S těmi benefity já se rád klidně rozloučím. Oni se sesškrtali i těm obyčejným zaměstnancům ve státním sektoru za ty dva roky. To co z nich zbylo je k smíchu. Ať jako zaměstnanec tak osvc odvedu do státní kasy přes 250000 a to nemluvím o dph z dovozu a nejsem určitě sám. Ale prostě už se odmítám dál nechat skubat jako kuře s vyhlídkou na to že tímto stylem se nedožiju ani 60 natož 70 abych si ty naspořené peníze užil. :)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

libor12 píše:
honzism@n píše:a Vy si asi myslíte že socani Vás všechny spasej co??? to díky nim sme takhle v pí*i + to nemluvim o 40letech komoušskýho režimu.ok to co se děje teď ve vládě je fakt strašný ale chcete se dožít státního bankrotu????
možná by ten bankrot byl lepší. :) od roku 89 jsem vždycky volil pravici. A nemyslím si,že mě socaní spasí. Od roku 89 neslyším nic jiného od politiku jak zem vyvedou z krize a jak mám pozitivně vyhlížet to světlo na konci tunelu. Bohužel už došla trpělivost i mne. Ryba vždy smrdí od hlavy. Tady hlavně chybí odpovědnost politiku za cokoli za jejich činy. Pokud nějaký politik rozhodne o nějaké zakázce která z našich kapes vytáhne 10mld czk a on se bez jakékoli zodpovědnosti usmívá tak se pak nemůžeme divit že jsme tam kde jsme. On by se asi choval jinak kdyby to šlo z jeho kapsy. Mě vychovali tak že nemůžu utratit víc než kolik vydělám,a o tom to je. Ať se dělo za minulého režimu co se dělo,sociální systém a fondy měli v pořádku. Po revoluci bylo v důchodovém fondu přes 46mld kčs to by odpovídalo dnešním skoro půl biliónu czk to by stačilo bez jedné vybrané koruny od občanů na výplatu důchodu do roku 2025. Kde ty peníze jsou? Pryč. Rozházené nezodpovědnými politiky za své činy. Tak se zkrátka začne brát tam kde ještě trochu je,u všech co pracují. Bisquit: nikdo nikoho blokovat nebude. To není účelem.
Asi tak sice jsme nemohli například nikam vyestovat, ale k čemu je mi možnost cestovat po světě když na to nemám že :roll: Neříkám že sympatizuji s komunisty, ale v době totality každý kdo pracovat chtěl práci měl, apod.
Takže nevím jestli jsme si pomohli k "lepšímu",....
A s tím souvisí i ta pos*** Evropská Unie,... :evil: Závidím například takovému Švýcarsku,který ví proč do ní nevstoupil,....
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“