Doky : Musím s tebou uplne souhlasit, bohužel je to v lidech. Měl jsem perfektního klempíře, šikovného, spolehlivého a skutečne precizního. Dělal na vlastní žl a nebyl nikdy problém. Potom co mu jeho společník zadlužil servis a on musel skončit nastoupil do značkovky toyoty kde si ho velice vážili, videli jak je šikovný ( nedělal jen klempířinu ale obecne vse, jen klempířinu mel jako koníčka - delal renovace jeepu z WW2 ). Jakmile nastoupil do práce a stal se z něj zaměstnanec šlo to s ním z kopce. To že byl každou chvíli přesčas v práci a kvuli tomu nemohl přijít pracovat na autech mých zákazníku jak bylo dohodnuto třeba i mesíc dopředu ( delal to jako melouch na mé dílne ) to bych skousnul, chápal jsem to, ale když se to začalo hrotit tak že v 16hod mi po telefonu potvrdí že bude končit v 17.30 a potom hned z PB pojede ke mě, v 19.30 mi na mé opakované volání odpoví po sms že je v práci dýl a do hodiny je u mne, v 22hod mi opet na opakované volání kdy nezvedá telefon napíše sms že už vyjíždí a tesne před pulnocí mi přijde sms at na nej teda nečekám že na to dnes kašle a já se druhý den dozvím že v práci vubec nebyl - mel dovolenou tak to mne naštve ale pořád to chápu, když mi to udelá 4x za týden a dohodnem se tedy že přijede v nedeli v 9 ráno a bude makat celej den aby to co nejdřív bylo, protože zákazník už zuří tak já kvuli nemu odřeknu bazén a výlet s eženou a dcerkou které mne díky tomuhle blbovi celý týden nevideli a opet se opakuje to samé - v 10hod - nevyzvedávej mne přijedu sám jen se najím, v 11.30 - jen se vys*ru a jedu, ve 14hod - hele já usnul al za chvíli vyjedu, v 17 hod no tak já se teda zastavím.. ve 20hod - me je nejak blbe dnes na to kaslu.. potom celý týden nedostupný.
řekl sem si dával sem mu šanci dlouho, protože sem vedel že delá fakt dobře, bohužel opet se prokázalo že patří k lidem kteří když jsou zamestnanci a mají jistotu že druhý den bude mít co delat tak se proste stal nespolehlivým.
Dal sem na doporučení a obrátil jsem se na jednoho staršího pána co má klempírnu a "je fakt dobrej".
V nedeli večer mu volám, hned v pondelí v 8 stojí před dílnou že se na to přijel podívat, v 10 si plácnem a vezeme auto k nemu že v pátek bude hotove...
..dnes ( uterý) mi v 11 hod zavolá jestli velkej problém když odjede ve středu na 14ti denní dovolenou že si koupil lastminute a at počítám že to nestihne ( celou dobu ví že to auto má už 4 týdny skluz díky blbovi před ním

)....
grrrr ja bych vraždil

(