První byla ta,že jsem měl absolvovat STK,čehož jsem se až tak nebál,jen mi přišlo,že by nebylo od věci,nechat si seřídit světla.Tak jsem se vydal ke známému,co má autoservis/dle internetových stránek umí úplně vše,možná i přestavět větroň na bombardér/.Podotýkám,že je to člověk,kterého znám 20let a považoval jsem ho za super automechanika.Když jsem k němu přijel a řekl co potřebuji odpověděl mi "My ty Japonský mrdky neděláme,nemám čas,možná za měsíc a to,že tě znám,ale moc s tím nepočítej"
Další věc,cca v lednu jsem si koupil podspoiler a prahy,s tím,že na jaře si je nechám napasovat,nastříkat atd. ať jsem na Konopáč hezkej
Opět neřešitelný problém v mém okolí!
Absolvoval jsem několik návštěv v lakovnách.Tady jsou nejčastější odpovědi: To neděláme. Vytmelit to,vybrousit,napasovat,zlícovat,nalakovat?? Ten lak popraská.To je moc práce.To vám nikdo neudělá.A samozřejmě- Japonce neděláme!! A perla nakonec..hyper,super lakovna,co má odkazy do celé Evropy co kdy komu udělala a jak jsou nejlepší..tak pan majitel mi řekl,to není práce pro mě!!
Asi je to krajové,protože vím,že v Děčíně mi to udělají,v Plzni,asi taky,ale já nechtěl kvůli takové zdánlivě jednoduché věci vozit díly 200km.
Nicméně mi nakonec nic jiného,asi nezbyde
Jo mám,ještě jednu naději,zítra jedu,za pánem,co je v důchodu a je to hračička a poctivej pracant..tak snad!?