Tak chtěl sem si udělat radost a objednat nový značky 32*16 na celi... ale to co sem se dozvěděl mě teda zarazilo....
"Dobrý den, rád bych si nechal změnit stávající staré značky za nové, výměna je to možné?" AAAno přineste ssebou všehchny papíry a značky a my vám do 15 minut uděláme nové?" Jak jako do 15 minut? Vy jste mě asi přesně nepochopili, já chci ty samé, to samé číslo AED... " "to nende" opravdu to "nende"? Opravdu to "zatim nende".... ale já chci to samý číslo co už mam, opravdu to nende?" " "Nende"

Děkuji.... do prdele.... jak to že si nemůžu renovovat značky s mým stávajícím číslem? Já prostě chci AED.... a mý číslo... auto a já jsme si na něj zvykli!!! A místo AED by mi vylosovali nějakou sračku... AED skoro všechny historický vozidla co jezděj po Praze maj AED, a vozej turisty, popřípadě to maj "zvláštní a zajímavý vozidla"... AED je značka kurva... jak je možný že je nomožný nechat si udělat novou značku AED? Coooooože? Já chci jen AED!!!! system sucks!!!!

fuck!
Tak se čeká až dojdou jako čísla? nebo jak "zatim to nende?" já chci jen lepší rozměry a zachovat AED.... nende... ty vole nende to...